tada
Onaylı Üye
bende işlemci olarak Intel(R) Core(TM) i7-10750H ve ekrankartı olarak 2060 var ona ramen oyunda 20 fps üstü alamıyorum galiba optimizasyon sıkıntısı var nası çözebileceğimi bilen varmı?
güncel ama optimizasyonu yapmak aklıma gelemdı denicem sağolnvidia geforce experience güncellemelerinin hepsi tamam mı dostum
nvidia geforce experience yüklü değilse indirip kur oyuna göre optimizasyonu yapıp öyle girmeyi dene
offline oyunlarda fps kasıyorsa bir ucu ekran kartı driverlarına bağlıdır dostum
o programın içine gir dostum oyunu klasörden seç nvidia geforce experience kendisi oyun göre grafik ayarı ve optimizasyon yapargüncel ama optimizasyonu yapmak aklıma gelemdı denicem sağol
güncel zateno programın içine gir dostum oyunu klasörden seç nvidia geforce experience kendisi oyun göre grafik ayarı ve optimizasyon yapar
nvidia geforce experience olmadan zaten ekran kartı güncellemede olmaz güncelleme olmadı için oyunda oynayamazsın
en kötü cs go da bile kasma yapar güncelleştirme yoksa
hala kasıyoro programın içine gir dostum oyunu klasörden seç nvidia geforce experience kendisi oyun göre grafik ayarı ve optimizasyon yapar
nvidia geforce experience olmadan zaten ekran kartı güncellemede olmaz güncelleme olmadı için oyunda oynayamazsın
en kötü cs go da bile kasma yapar güncelleştirme yoksa
orjinal + oyle bişey açık değilvsync açık diyelim 20fps alması saçma geforce experience ayarlarında fps sabitleme açık olabilir mi ve oyun orjinal mi ? bide
• NVIDIA GeForce MX130 GDDR5 2 GB VRAMnvidia geforce experience güncellemelerinin hepsi tamam mı dostum
nvidia geforce experience yüklü değilse indirip kur oyuna göre optimizasyonu yapıp öyle girmeyi dene
offline oyunlarda fps kasıyorsa bir ucu ekran kartı driverlarına bağlıdır dostum