Onaylı Üye
bu arkadaşın dediklerine katılıyorum aynı şekilde yaparsan çözüme ulaşabilirsin, root yaparsan biliyorsundur garanti devre dışı kalıyor bunun yerine bilgisayardan android emülatör üzerinden oyuna hile yapabilirsin buna bakmanı öncelikle tavsiye ederimZamaninda köklendirme işleri ile çok uğraştım boatloader kilidini aç önce bu adımı yapmadan önce cihazın geliştirici seçeneklerini aktif et
You need to charge your smartphone to at least 70% or above.
Grab the original USB cable of your smartphone.
Make a complete back-up of your important data.
Download Xiaomi Redmi 10C USB Drivers.
Download Mi Unlock Tool.
Download Xiaomi Redmi 10C fastboot drivers
Akıllı telefonunuzun orijinal USB kablosunu alın.
Önemli verilerinizin tam bir yedeğini alın.
Xiaomi Redmi 10C USB Sürücülerini İndirin .
Mi Unlock Tool'u indirin .
Xiaomi Redmi 10C fastboot sürücülerini indirin
Boatloader kilidini açmak için onay gönderildikten sonra bana 4 gün vermişti süre veriyor sistem hala öylemi bilemiyorum
Kısaca; ilk olarak boatloader kilidini aç sonra root yap
Yanıtınız için teşekkürler deneyeceğimZamaninda köklendirme işleri ile çok uğraştım boatloader kilidini aç önce bu adımı yapmadan önce cihazın geliştirici seçeneklerini aktif et
You need to charge your smartphone to at least 70% or above.
Grab the original USB cable of your smartphone.
Make a complete back-up of your important data.
Download Xiaomi Redmi 10C USB Drivers.
Download Mi Unlock Tool.
Download Xiaomi Redmi 10C fastboot drivers
Akıllı telefonunuzun orijinal USB kablosunu alın.
Önemli verilerinizin tam bir yedeğini alın.
Xiaomi Redmi 10C USB Sürücülerini İndirin .
Mi Unlock Tool'u indirin .
Xiaomi Redmi 10C fastboot sürücülerini indirin
Boatloader kilidini açmak için onay gönderildikten sonra bana 4 gün vermişti süre veriyor sistem hala öylemi bilemiyorum
Kısaca; ilk olarak boatloader kilidini aç sonra root yap
Yanıtınız için sağ olunbootloader kilidini aç ardından rootking indir
rica ederimYanıtınız için sağ olun
Knk telefonunu yeniden baslatirken ses acma kapama kismi var yeniden baslatirken ses kapama tusuna basili tut ekrana yazi geldiginde ordan format atabiliyorsun internetten kendi telefonuna özel olan ekrana bak halletİşin aslı, bir mobil oyunda hile açmak istememdir. Hileyi açabilmek için telefonun rootlu olması gerekiyor, telefonumun markası Redmi 10C. YouTube'dan videolar izleyerek yapmayı denedim fakat olmadı. Herhangi telefonuma root atabileceğim, işimi görebilecek bir yer veya bir şey var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Rootking eskiden calisiordu artk calismiyor diye biliyorm yani telefonun android 7 8 ve altindaysa calisio ustune calismiyor diye bliorm genede deneyeblrsn tabibootloader kilidini aç ardından rootking indir
teşekkürler lazımdı banaBootloader kilidi nasıl açılır:
Root atma:
Videolar yabancı ancak adımları uygularsan birebir bootloader kilidini açmak için başvuru yapabilir ardından alttaki videodaki adımları uygulayarak root atabilirsin. Bu arada bootloader kilidi xiaominin unlock tool programıyla yapılıyor ve 7 gün bekleme süresi veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?