Redmi note 10 s kullanan var mı acaba ? Deneyimlerini anlatabilir mi ? Telefonda çok oyun oynayan biri değilim. Daha çok sosyal medya, kamera vesaire önemli benim için. Birde 128 gb mevcut değil. 64 gb olanı almayı düşünüyorum.
tmm iphone dersinde adamın dedigi telefon 4000 tl , 4000tl ye iphone almaya kalksa ancak 7 plus filan alır oda prefonması iyi degıl 10s görevallaha oyun için alıcaksan eğer ping sorunu yaşamamak adına bence iphone derim
tamam haklısın ama şöyle örnek vermek isterim nasıl bakarsan o kadar iyi verim alırsın şahsen bende 6s plus var ve oyunlarda bir gram kasma yaşamıyorumtmm iphone dersinde adamın dedigi telefon 4000 tl , 4000tl ye iphone almaya kalksa ancak 7 plus filan alır oda prefonması iyi degıl 10s göre
bendede mi 10 t var 90 fps pubg hiçbir şey yapmadan diger oyunlarda filan yine yüksek fps alıyorum tlfonumda iphone degiltamam haklısın ama şöyle örnek vermek isterim nasıl bakarsan o kadar iyi verim alırsın şahsen bende 6s plus var ve oyunlarda bir gram kasma yaşamıyorum
kardeşim ben sadece fikrimi söylüyorum genellikle android telefonlarda kasma oluyor onu anlatmak istiyorum Az öncede örnek verdim arkadaşa telefona ne kadar iyi bakarsan o kadar iyi verim alırsınnnbendede mi 10 t var 90 fps pubg hiçbir şey yapmadan diger oyunlarda filan yine yüksek fps alıyorum tlfonumda iphone degil
aynn iyi bakmakta lazm tmm anlıyorum ama yani dedigin android düşük olanlarda mesala note 8 note 9 gibi ama bu blac shark gibi s21 gibi onlarda android ama yüksek işlemci varkardeşim ben sadece fikrimi söylüyorum genellikle android telefonlarda kasma oluyor onu anlatmak istiyorum Az öncede örnek verdim arkadaşa telefona ne kadar iyi bakarsan o kadar iyi verim alırsınnn
açıkcası telefonlardan pek anlamıyorum Bilgisayar gibi şeylerde iyiyim amaaynn iyi bakmakta lazm tmm anlıyorum ama yani dedigin android düşük olanlarda mesala note 8 note 9 gibi ama bu blac shark gibi s21 gibi onlarda android ama yüksek işlemci var
ya bende işte yazın bagladıgım altın ile telfon alıcaktım yani 3-4 ay sürekli telfon araştırıyordum işte o yüzden biraz biliyorumaçıkcası telefonlardan pek anlamıyorum Bilgisayar gibi şeylerde iyiyim amaTelefondanlar kötüyüm
aynn fiyat ve perfonmas olarak iyiben değil ama dayım kullanıo o fiyat çapında alınabilcek en iyi ürün bence
bütçen varsa iphone dan şaşma ama yoksa alabilirisinRedmi note 10 s kullanan var mı acaba ? Deneyimlerini anlatabilir mi ? Telefonda çok oyun oynayan biri değilim. Daha çok sosyal medya, kamera vesaire önemli benim için. Birde 128 gb mevcut değil. 64 gb olanı almayı düşünüyorum.
kanka pil tüketimi oyun icin birebir ama ısınıyor uzun süre oyunda elinde tutamıyorsunRedmi note 10 s kullanan var mı acaba ? Deneyimlerini anlatabilir mi ? Telefonda çok oyun oynayan biri değilim. Daha çok sosyal medya, kamera vesaire önemli benim için. Birde 128 gb mevcut değil. 64 gb olanı almayı düşünüyorum.
ben yıllardır samsung kullanıyorum iphone arayüz çok karışık ya birazbütçen varsa iphone dan şaşma ama yoksa alabilirisin
senin telefonun markası nedir hocam iyiymişbenim şuan kullandığım telefon kamerayla işim yok pubgm test ettim 60 fps veriyor güzel rahat oynanıyor hızlı şarjı var 33w lık 5k lık bataryası var
64 lük kamerası var iş görüyor sana tavsiyem 128 gb alman daha rahat edersin aşırı kullanmadığın sürece bi tam şarjla 2 gün gider güzel telefon aşırı pahalı olmasada diğer telefonlara göre ortalama bir telefon öneririm