Redmi Note 10 S kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Redmi note 10 s kullanan var mı acaba ? Deneyimlerini anlatabilir mi ? Telefonda çok oyun oynayan biri değilim. Daha çok sosyal medya, kamera vesaire önemli benim için. Birde 128 gb mevcut değil. 64 gb olanı almayı düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
64 mp kamera iyi fotograf çeker 6. 43 inç fhd amoled ekranıda iyi hızlı şarj var ondan sonra g95 işlemcili senin paran ne kadar ona göre tavsiye sunarım

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
vallaha oyun için alıcaksan eğer ping sorunu yaşamamak adına bence iphone derim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
tmm iphone dersinde adamın dedigi telefon 4000 tl , 4000tl ye iphone almaya kalksa ancak 7 plus filan alır oda prefonması iyi degıl 10s göre
tamam haklısın ama şöyle örnek vermek isterim nasıl bakarsan o kadar iyi verim alırsın şahsen bende 6s plus var ve oyunlarda bir gram kasma yaşamıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tamam haklısın ama şöyle örnek vermek isterim nasıl bakarsan o kadar iyi verim alırsın şahsen bende 6s plus var ve oyunlarda bir gram kasma yaşamıyorum
bendede mi 10 t var 90 fps pubg hiçbir şey yapmadan diger oyunlarda filan yine yüksek fps alıyorum tlfonumda iphone degil

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bendede mi 10 t var 90 fps pubg hiçbir şey yapmadan diger oyunlarda filan yine yüksek fps alıyorum tlfonumda iphone degil
kardeşim ben sadece fikrimi söylüyorum genellikle android telefonlarda kasma oluyor onu anlatmak istiyorum Az öncede örnek verdim arkadaşa telefona ne kadar iyi bakarsan o kadar iyi verim alırsınnn

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kardeşim ben sadece fikrimi söylüyorum genellikle android telefonlarda kasma oluyor onu anlatmak istiyorum Az öncede örnek verdim arkadaşa telefona ne kadar iyi bakarsan o kadar iyi verim alırsınnn
aynn iyi bakmakta lazm tmm anlıyorum ama yani dedigin android düşük olanlarda mesala note 8 note 9 gibi ama bu blac shark gibi s21 gibi onlarda android ama yüksek işlemci var

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
aynn iyi bakmakta lazm tmm anlıyorum ama yani dedigin android düşük olanlarda mesala note 8 note 9 gibi ama bu blac shark gibi s21 gibi onlarda android ama yüksek işlemci var
açıkcası telefonlardan pek anlamıyorum Bilgisayar gibi şeylerde iyiyim ama :D Telefondanlar kötüyüm

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
açıkcası telefonlardan pek anlamıyorum Bilgisayar gibi şeylerde iyiyim ama :D Telefondanlar kötüyüm
ya bende işte yazın bagladıgım altın ile telfon alıcaktım yani 3-4 ay sürekli telfon araştırıyordum işte o yüzden biraz biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben değil ama dayım kullanıo o fiyat çapında alınabilcek en iyi ürün bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Redmi note 10 s kullanan var mı acaba ? Deneyimlerini anlatabilir mi ? Telefonda çok oyun oynayan biri değilim. Daha çok sosyal medya, kamera vesaire önemli benim için. Birde 128 gb mevcut değil. 64 gb olanı almayı düşünüyorum.
bütçen varsa iphone dan şaşma ama yoksa alabilirisin

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
güzel telefon ben kullanmadım ama cevremde kullananlar güzel dediler önerdiler

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hiç kullanmadım ama en önemlisi fiyat performans videolarını izlemek fikir veriryor

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka pil tüketimi oyun icin birebir ama ısınıyor uzun süre oyunda elinde tutamıyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
benzer fiyatlarda alabileceğin telefonlar arasında en mantıklı seçeneklerden birisi. poco m3 pro'ya da bir göz atabilirsin, en son baktığımda fiyatı 10s'e göre çok daha uygundu ve 90hz yenileme hızı olması gündelik kullanımda rahatlık sağlar. yine de bu fiyatlara çok beklentiye girmemen gerekiyor. ihtiyacını karşılayacak fiyat/performans açısından uygun telefonlar

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
benim şuan kullandığım telefon kamerayla işim yok pubgm test ettim 60 fps veriyor güzel rahat oynanıyor hızlı şarjı var 33w lık 5k lık bataryası var
64 lük kamerası var iş görüyor sana tavsiyem 128 gb alman daha rahat edersin aşırı kullanmadığın sürece bi tam şarjla 2 gün gider güzel telefon aşırı pahalı olmasada diğer telefonlara göre ortalama bir telefon öneririm

G̷a̷z̷o̷z̷ ̷O̷l̷m̷a̷ ̷E̷f̷s̷a̷n̷e̷ ̷O̷l̷
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
benim şuan kullandığım telefon kamerayla işim yok pubgm test ettim 60 fps veriyor güzel rahat oynanıyor hızlı şarjı var 33w lık 5k lık bataryası var
64 lük kamerası var iş görüyor sana tavsiyem 128 gb alman daha rahat edersin aşırı kullanmadığın sürece bi tam şarjla 2 gün gider güzel telefon aşırı pahalı olmasada diğer telefonlara göre ortalama bir telefon öneririm
senin telefonun markası nedir hocam iyiymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...