Redmi Note 12 Pro ve Pro+ ve iPhone 14

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
iphone nerden baksan iyi ve her yeni modelinde kendini bir nebze olsun geliştiriyor özellikle kamera konusunda

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan bence kimse zaten iPhoneları güzel olduğu için almıyor. Tamamen parası değer kaybetmesin diye alınan telefon gereksiz pahalı ama ona rağmen çok rağbet görüyor. Çünkü aldığından daha pahalıya satabiliyorsun bu androidlerde olmuyor ne yazık ki bugün sıfır al ilana koy yarın %20 azına zor satarsın. Bence android telefonlar özellik olarak Apple ürünlerinden daha iyi ama malzeme kalitesi Apple'da daha iyi. Ben şahsen yıllardır yurt dışı Xiaomi kullanıyorum. Her dönemde de işimi gördü görüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
İki telefonda hiçbir işe yaramaz iPhone o fiyatı hak etmediği için Xiaomi için ise o fiyatta daha iyileri olduğu için.

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
kalite olarak iphoneyi geçemesede redmi asla kötü demiyorum ikiside başarılı telefonlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
anlamadım ben
Post automatically merged:

iphone ile kıyaslanamaz
Post automatically merged:

ama redmide güzel telefon

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
İphone'a bi kere geçtim daha da bırakamam muhtemelen donma ve kasma olmadı hiç gayet güzel telefon fiyatı hariç

Üye
2 HİZMET YILI
bu devirde ıphone alacaksan rahat bir durumun olması gerekiyor bence o yüzden herhangi farklı marka daha mantıklı geliyor

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
iPhone daha önce hiç kullanmadım ama arkadaşlar kullanıyor şarjı çabuk bitiyor diyolar

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam iphone alıcaksan pro model almalısın normal iphonelerın özellikleri çok düşük oluyor.
Normal iphone almak yerine diğer markalara bakmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...