Redmi note 8 güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar elimde redmi note 8 var fakat güncelleme gelmiyor. Güncellemeleri indirebilecegim bir site var mı acaba? Veyahutta yeni gelen emojileri nasıl ekleyebilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
pesquise em sites confiáveis

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mart ayı içerisinde bir güncelleme geleceği (V14.0.1.0 TCUMIXM) yazıyor, fakat 2021 modeli değilse alabileceğini sanmıyorum.
En iyisi daha üst modellere geçmek dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
note 8 pro var bende de çok afaki bir güncelleme beklme 12,123456789 gibi sürümler geliyor 13 gelmiyo

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar elimde redmi note 8 var fakat güncelleme gelmiyor. Güncellemeleri indirebilecegim bir site var mı acaba? Veyahutta yeni gelen emojileri nasıl ekleyebilirim?
en son android 11 sürüm ise artıl güncelleme almaz ama android 10 da kaldıysa altaki linkten global olanı indirip kuracaksın.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
telefonu guncellemesen senin için daha iyi olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sanırım redmi note 8 serisine güncelleme desteği yakın zamanda kalktı. Yani yeni miui güncellemelerini almıyor. Mevcut ana serinin sadece versiyonları arada bir ufak tefek güncelleniyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Youtube'da yabancı olarak aratırsan bir şeyler bulursun ama ben önermiyorum eski olduğu için destek gelmiyor o yüzden yapma yani ne gibi etkileri olur bilemiyorum telefonda

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir MIUI DOWNLOADER uygulaması var, size tüm redmi güncellemelerini veriyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Redmi Note 8, Xiaomi tarafından Mart 2020'de piyasaya sürülmüş bir telefon modelidir. Herhangi bir telefonun güncelleme almaması birkaç sebebe bağlı olabilir.

1. Güncelleme hizmeti sonlandırıldı: Eğer telefon modeli artık üretimde değilse ve kullanıcı sayısı azaldıysa, üretici şirket güncelleme hizmetini sonlandırabilir. Bu durumda telefonunuz güncelleme almayabilir.
  2. Telefonunuz root'lu veya özel ROM yüklenmiş: Telefonunuzda root erişimi varsa veya özel bir ROM yüklediyseniz, resmi güncellemeleri alamayabilirsiniz. Bu durumda telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürmeniz ve orijinal ROM'u yüklemeniz gerekebilir.
  3. Güncelleme sunucularında sorun: Bazı durumlarda, güncelleme sunucularında sorunlar yaşanabilir ve bu nedenle güncelleme alamayabilirsiniz. Bu durumda daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.
  4. Bölgesel sınırlamalar: Xiaomi, bazı telefon modelleri için güncelleme dağıtımını bölgesel sınırlamalara tabi tutabilir. Bu durumda, telefonunuzun bulunduğu bölgede henüz güncelleme sunulmamış olabilir.
Eğer Redmi Note 8 model telefonunuz güncelleme almıyorsa yukarıda belirtilen durumları gözden geçirin. Ayrıca telefonunuzun ayarlarında güncelleme kontrolü yapın. Eğer sorun hala devam ederse Xiaomi teknik destek ekibiyle iletişime geçin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
MIUI Rom'lar kurabilirsin, başka çaren yok. Güncelleme bitmiş. Kendin Rom kuracaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...