[REHBER]C# ile Offline Oyunlarda Trainer Kodlama | asker427

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba MemoryHackers aşıkları!

Bildiğiniz üzere herkesin bir hedefi vardır ve bunun için ya çabalar ya çabalamaz.. Hedefimde ilerleyerek kendimi geliştirirken bir yandan MH ailesini rehber tadında yeni başlayanlara bir nebzede olsa ışık tutabilmek için kazandığım ve edindiğim tüm tecrübelerimi çalışmalarımı burada sizlere açık beyan ederek paylaşacağım.

MH ailesini nasıl unutabilirim? Off abi ben nasıl memoryhacking yapabilirim?:residentsleeper:Nasıl yapıcam?:residentsleeper:Nasıl yol izleyeceğim?:residentsleeper:Okadar kaynak ve video izledim birşeyler anlasamda anlamadığım çok!! :thonkie:
Ben napacağım YAAAA! Durun orda! Zamanında bende o tür türbülanslara girip durmuştum.. Yalnız değilsiniz! Birşeyleri gerçekten yapmak istiyorsan çalışmalısın! Sıkılarak boğularak:brainfree:kafa patlatarak bırakmadan çalışmalısın bro! Başka çaresi yok bu işin. Burada bende elimden gelen her türlü gelişmelerimle sizlere rehber tadında katkılarda bulunacağım.. İnşaALLAH!

Daha fazla uzatmadan konumuza geçelim çünkü biraz derin! TIHIHIHIHI :mum:

Öncelikle adı üstünde belirteyim BAŞLANGIÇ seviyesinden olduğu için net şekilde anlamayan olabilir diye yazdığım source kodlarını resimli şekilde detaylı olarak ekliyorum hemen şuracığa!

:resim:

tasarım1.png

code1.png

code2.png

code3.png

:not:

Ve şimdi hemen kodlara geçelim!

C#:
using System;

using System.Collections.Generic;

using System.ComponentModel;

using System.Data;

using System.Drawing;

using System.Linq;

using System.Text;

using System.Threading.Tasks;

using System.Windows.Forms;

using Teknolider; // Bizim işimize yarayacak class bu! Bu class dostum Emre DEMİRCAN Tarafından kodlanmıştır!

using System.Diagnostics;// Bizim yine işlemlerimize yarayacak kütüphaneyi çağırdık buradan.

using System.Media; // Bu kütüphaneyide çağırdık çünkü aşağıda gördüğünüz gibi mözik eklemek için bu kütüphaneden yararlandık!

// Emre DEMİRCAN'a katkılarından müteşekkirim.. Seviliyorsun karşim! | asker427 (K41Z3R)

namespace cube

{

public partial class Form1 : Form

{

public Form1()

{

InitializeComponent();

}

Bellek oku;

Process[] prc = Process.GetProcessesByName("ac_client");

int deger = 0; Int64 anaAdres = 0;

private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)

{

//mözik zınbırtısı için yazdığım kod alttaki gibi oluyor..

SoundPlayer ses = new SoundPlayer();

string dizin = Application.StartupPath + "\\song.wav";

ses.SoundLocation = dizin;

ses.Play();

//bellek okutarak kalıcı modül üzerinden gösterilen base adressimizi okutup yazdırabilmek için kod parçacağımız.

oku = new Bellek(prc[0]);

foreach (ProcessModule modul in prc[0].Modules)

{

if (modul.ModuleName == "ac_client.exe")

{

anaAdres = modul.BaseAddress.ToInt64();

}

}

}

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)

{

//deger = oku.Int_OKU_Offset(anaAdres + 0x109B74, "360+14+0");

//okutulan adresin üzerine yazmak için kodladığımız kod parçacığı dikkatli bakarsanız mantığı anlarsınız! ;)

oku.Int_Yaz_Offset(anaAdres + 0x109b74, "360+14+0", int.Parse(textBox1.Text));

}

private void label1_Click(object sender, EventArgs e)

{

}

private void button4_Click(object sender, EventArgs e)

{//okutulan adresin üzerine yazmak için kodladığımız kod parçacığı dikkatli bakarsanız mantığı anlarsınız! ;)

oku.Int_Yaz_Offset(anaAdres + 0xB8308, "98+27C+F8", int.Parse(textBox2.Text));

}

private void button5_Click(object sender, EventArgs e)

{//okutulan adresin üzerine yazmak için kodladığımız kod parçacığı dikkatli bakarsanız mantığı anlarsınız! ;)

oku.Int_Yaz_Offset(anaAdres + 0x109B74, "368+14+0", int.Parse(textBox3.Text));

}

// Buradan sonrası tamamen tasarıma ait olan çalışmalarımın kodlarıdır! Bilginize üstünde çalışabilirsin ;)

private void textBox3_TextChanged(object sender, EventArgs e)

{

}

private void label5_Click(object sender, EventArgs e)

{

}

private void button2_Click(object sender, EventArgs e)

{

lee.Height = button2.Height;

lee.Top = button2.Top;

MessageBox.Show("memoryhackers.org Anasayfa açılıyor! ;) | Credit | asker427 Emeğe Saygı! :)");

System.Diagnostics.Process.Start("https://memoryhackers.org/");

}

private void button3_Click(object sender, EventArgs e)

{

lee.Height = button3.Height;

lee.Top = button3.Top;

MessageBox.Show("Emeği ve değeri bende çok olan Coder (EMRE DEMİRCAN)'a katkısından dolayı teşekkür ederim. | Credit | (EmreCpp)EMRE DEMİRCAN & asker427");

MessageBox.Show("İletişim adresim MH üzerinden.. Açılıyor..");

System.Diagnostics.Process.Start("https://memoryhackers.org/members/asker427.9423/");

}

private void label7_Click(object sender, EventArgs e)

{

}

private void label10_Click(object sender, EventArgs e)

{

}

}

}

:yazı:

*Arkadaşlar Source Kodları paylaştığımdaki gibi hem resimde hem kodların yorum satıları açarak açıklayıcı bilgi akışı sağladım.
*Takıldığınız veya yapamadığınız sorun yaşadığınız durumlarda bana msj atarak hatanızı resim yoluyla belirtebilirsiniz.
*Lütfen herkes birbirine yardımcı olması bekleniyor, sorunlarınızı çözülünce çözümüyle beraber lütfen yorumlara yazın! Çünkü sen yararlandıysan herkesinde yararlanmasını sağla!
*Sen sorununu çözüp geçmiş olabilirsin ama MH ailesiyiz biz karşim yoruma bakan kardeşlerin olduğunu unutma!
*Gereken eksiklikler görüldüğü veya bulunduğu sürece bana bildirebilirsiniz eksiklikleri tamamlarız.

:indir:

Bu Projemin meyvesi olan Trainerim!:cooldoge:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hemen birde Classımızı ekleyeyim hemen buracığa!

thumbprint.png

Virustotal Sonuçları ;
1-)

2-)

Evet şimdilik konumuz buraya kadar! Kalıcı Pointer (Base Adress) nasıl bulunur konusunu detaylı ve etkili kısayoldan sizlere konu açarak anlatacağım.
*Emeği geçen desteğini esirgemeyen kardeşim Emre DEMİRCAN'a teşekkürü borç bilirim! İyi ki varsın ASLAN!
*Class Kodlayan EMRE DEMİRCAN'dır.(EmreCpp) Burdan ona selam olsun!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
offline oyunlarda başka türde kodluyordum bunuda denerim sağolasın

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
emeğe Master Yapmış Volkan Gibi Püskürüyor Ama Hiç Bİr Bİlgim Olmadıgı İçin Anlamadım .dd

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Konu günceldir. Bilgiyi paylaşalım arkadaşlar.. En azından bu işe başlayacak arkadaşlara başlangıç rehberi olabilecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
@Coolkaan123 Kardeşim orası offsetleri kalıcı adresin offsetleri yani nasıl değineyim. offset 0 offset 1 offset 2 olarak geçmekte adreste. Her adresin offseti bulunur, googlede şöyle kısa ölçekli bir arama yaparak (Kalıcı pointer nasıl bulunur) youtubeden de yararlanabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
@asker427 sağ olun peki x oyunun bir playerin x,y,z kordinatlarını bulduk bunu c# ile nasıl Overlay ile box olarak yazdırabiliriz acaba? Yada en kolay wall hack yöntemi nedir acaba?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
@asker427 sağ olun peki x oyunun bir playerin x,y,z kordinatlarını bulduk bunu c# ile nasıl Overlay ile box olarak yazdırabiliriz acaba? Yada en kolay wall hack yöntemi nedir acaba?

Güzel kardeşim ben şuan C++ programlama dili üzerinden kendimi geliştiriyorum. Şuan game memoryhacking işlevine yönelemiyorum. O sorduğun konuya halen ben hükmetmiş değilim, Yani bilmiyorum oraya kadar ilerlemedim. Gerekli C++ dilini temelden öğrendikten sonra WinAPI geçiş yapıp GameMHacking işlemlerine geri dönüş yapacağım ozaman bomba gibi dönüş olacak benim gibi öğrenmek isteyip bi türlü yapamayan ve çevrenin yardımsever olmamasından etkilenen kişilere büyük çaplı desteğim paylaşım arşivim olacak inş. (Nasip olursa.)

@nickmarksubacos Spam kasma b0t.. REP REP REP!

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Gerçekten yararlı bir konu olmuş. Yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olucaktır.
Gördüğüm birkaç hatayı seninle paylaşıcam falan söylediklerimi sakın yanlış anlama. Amacım sadece bu hataları düzeltmen.
Öncelikle kodların arasında label click eventleri karışmış bir problem çıkartmıycaktır fakat junkcode ihtiyacın bu program üzerinden yok düzen olarak onları kaldırabilirsin.
İkinci olarak anlatım gerçekten güzel olmuş fakat yeni başlayan arkadaşların kafasında bazı şeyler kalıcaktır. Örneğin exeyi nasıl açtırdın yada farklı class kullanırsak ne olur neden onu kullandık vs. Bunlar için kodlara yaptığın açıklamalarına birkaç şey eklersen insanlara daha iyi rehber olucağını düşünüyorum.
Ama başlangıç seviyesi kesinlikle çok başarılı ve açık bir rehber olmuş. Devamında yapıcağın şeylerde başarılar dilerim dostum.

✯Leqal Düşün, illeq4l Yaşa!✯
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
online oyunlarada bekliyoruz dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...