je vole dans l espace
Griffin Premium
Gameloop Pubg Mobile Kasma Sorunu Çözüm Rehberi
1. ADIM
İlk adımımız bilgisayarımızın biosuna girip cpu ayarları (cpu features) bölümünden
cpu sanallaştırmaya açmak olacaktır bu fpsmizi çok büyük ölçüde etkileyecektir
(üst düzey sistemlerde bile kasmasının genelde çözümü budur)
2. ADIM
Eğer oyununuz kasıyorsa Gameloop ayarlarından motor kategorisine giriniz ve işleme kısımından ;
DirectX+'yı seçiniz
Dahili ekran kartına öncelik tanıya tik atınız
Hafıza kısmında hafızayı 4096GB olarak ayarlayınız
İşlemcinizin bütün çekirdeklerini kullanması için işlemci kısmında maximum ne kadar
çekirdek verebiliyorsanız veriniz
Çözünürlüğünüzü düşük düzey sistemlerde 1366x768 ve aşağısı, orta düzey ve üst düzey sistemlerde
1600x900 ve üstü yapınız
Gameloop ayarlarından oyun kategorisine gelirsek ;
Oyun çözünürlüğünü orta düzey ve üst düzey bilgisayarlarda HD1080 düşük düzey bilgisayarlarda SD720 olarak seçiniz
Görüntü kalitesini Akıcı olarak seçiniz
3. ADIM
Son adım olan oyun içi ayarlara geldik, ayarlar bölümünde grafik sekmesine geliniz ve;
Grafik kısmını Akıcı
Frame Rate kısmını Aşırı ayarına alınız
Düzeltme: Grafik kısmından gölgeleride devre dışı bırakınız fpsnizi en çok etkileyen ayardan biride budur.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi oyunlar
1. ADIM
İlk adımımız bilgisayarımızın biosuna girip cpu ayarları (cpu features) bölümünden
cpu sanallaştırmaya açmak olacaktır bu fpsmizi çok büyük ölçüde etkileyecektir
(üst düzey sistemlerde bile kasmasının genelde çözümü budur)
2. ADIM
Eğer oyununuz kasıyorsa Gameloop ayarlarından motor kategorisine giriniz ve işleme kısımından ;
DirectX+'yı seçiniz
Dahili ekran kartına öncelik tanıya tik atınız
Hafıza kısmında hafızayı 4096GB olarak ayarlayınız
İşlemcinizin bütün çekirdeklerini kullanması için işlemci kısmında maximum ne kadar
çekirdek verebiliyorsanız veriniz
Çözünürlüğünüzü düşük düzey sistemlerde 1366x768 ve aşağısı, orta düzey ve üst düzey sistemlerde
1600x900 ve üstü yapınız
Gameloop ayarlarından oyun kategorisine gelirsek ;
Oyun çözünürlüğünü orta düzey ve üst düzey bilgisayarlarda HD1080 düşük düzey bilgisayarlarda SD720 olarak seçiniz
Görüntü kalitesini Akıcı olarak seçiniz
3. ADIM
Son adım olan oyun içi ayarlara geldik, ayarlar bölümünde grafik sekmesine geliniz ve;
Grafik kısmını Akıcı
Frame Rate kısmını Aşırı ayarına alınız
Düzeltme: Grafik kısmından gölgeleride devre dışı bırakınız fpsnizi en çok etkileyen ayardan biride budur.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi oyunlar
Ekli dosyalar
Son düzenleme: