Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gotham-knights-inceleme.jpg

Gotham Knights - Karakterler Nasıl Değiştirilir Rehberi
Oyunu ilk açtığınızda, hangi karakteri oynayacağınıza dair bir seçim yapmanız gerekecek. Her karakterin kendi güçlü ve zayıf yönleri vardır ancak hiçbir karakterin hikaye açısından diğerlerine göre gerçekten bir üstünlüğü yoktur. Yani sadece oyun tarzlarına bağlı olarak bir karakter seçiyorsunuz ve anlatı açısından hiçbir şeyi kaçırmak zorunda kalmayacaksınız. Bununla birlikte, ana operasyon üssünüz olan Belfry aracılığıyla oynanabilir karakterinizi değiştirebildiğiniz için tüm oyun boyunca bu karakteri oynamak zorunda değilsiniz.
Cat.png
Belfry'ye ilk geldiğinizde, her şey çevrimdışı olduğu için yapabileceğiniz pek bir şey yoktur. Gotham City'deki ilk gecenizde seçtiğiniz karakteri oynamak zorunda kalacağınız bir eğitim görevi olacak. Bu eğitim görevi bittiğinde, Belfry'a geri döneceksiniz. İşte o zaman, isterseniz karakter değiştirmeye başlayabileceksiniz. Odanın bir köşesinde, oynanabilir karakterlerin her biri için kıyafetler bulacaksınız. Karakter değiştirmek için kullanmak istediğiniz karakterin kıyafetiyle etkileşime geçmeniz yeterlidir.
Karakter.png
Oyunun yapısı gereği, gece şehirde devriye gezmeye çıkmadan önce farklı bir karaktere geçme fırsatınız olacağını unutmayın. Ayrıca hepsi aynı anda deneyim kazanacağı için her karakterin seviyesini ayrı ayrı yükseltme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Bununla birlikte, karakterleri değiştirdiğinizde beceri puanlarını atamanız gerekecek çünkü bunlar otomatik olarak atanmayacaktır.

ss_f5567a2180f934c64cc67c485b233893dc303c5e.600x338.jpg
Tüm karakterler birlikte seviye atlasa da teçhizatları seviye atlamaz ve Gotham City sokaklarında şansınızı denemeden önce yeni karakterler için teçhizat yapmak isteyebilirsiniz. Her karakterin şövalyelik mücadeleleri de ayrıdır ve her karakterin şövalyelik yetenek ağacının kilidini açmak için bu mücadeleleri tamamlamanız gerekecektir. Durum böyle olunca şövalyelik yetenek ağacının kilidini açmak için tek bir karaktere bağlı kalmak iyi bir fikir olabilir.

ss_996d4fa00226f51d973261ac1d4b85a809ba653b.600x338.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
özledim bee yıllar sonra tekrar görmek duygulandırdı:)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tek bir karakter olayı biraz saçma gibi ama güzel oyun oynanır

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyunu bir çok yerde görmüştüm. Denemek nasip olmadı. Yakın zamanda oynamayı istiyorum. Rehber niteliğinde gayet güzel bir video olmuş Eline sağlık

ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Teşekkürler, emeğinize sağlık.

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
bu oyun sarıyormu aga indirime girmiş oynuyan biri yazabilirmi hissiyat en önem verdiğim şey

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
indirime girince alacağım rehber için teşekkürler işime yarar

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
bu oyun hakkında böyle güzel bilgili paylaşım şaşırttı eline sağlık :D

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Güzel bir paylaşım olmuş hocam eline sağlık. Oyunun optimizasyon sorunları ortadan kalkarsa başlamayı düşünüyorum.

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Teşekkürler hocam.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
gotham knights cidden güzel oyun oynamiyan arkadaşlara öneriyorum konu için sağ ol

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Rehber konularının devamının gelmesi dileğiyle eline sağlık hocam

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyunu oynamayı düşünüyorum bu oyunla ilgili rehberler çok iyi oluyor gerçekten eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyunun içeriğini çok beğendim.Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Gerçekten güzel bir konuydu başarili ve hoş aciklayici olmuş ellerine sağlık :)

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
eline saglık oyun için bilgilendirici bir paylaşım olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 81971

Gotham Knights - Karakterler Nasıl Değiştirilir Rehberi
Oyunu ilk açtığınızda, hangi karakteri oynayacağınıza dair bir seçim yapmanız gerekecek. Her karakterin kendi güçlü ve zayıf yönleri vardır ancak hiçbir karakterin hikaye açısından diğerlerine göre gerçekten bir üstünlüğü yoktur. Yani sadece oyun tarzlarına bağlı olarak bir karakter seçiyorsunuz ve anlatı açısından hiçbir şeyi kaçırmak zorunda kalmayacaksınız. Bununla birlikte, ana operasyon üssünüz olan Belfry aracılığıyla oynanabilir karakterinizi değiştirebildiğiniz için tüm oyun boyunca bu karakteri oynamak zorunda değilsiniz.
Belfry'ye ilk geldiğinizde, her şey çevrimdışı olduğu için yapabileceğiniz pek bir şey yoktur. Gotham City'deki ilk gecenizde seçtiğiniz karakteri oynamak zorunda kalacağınız bir eğitim görevi olacak. Bu eğitim görevi bittiğinde, Belfry'a geri döneceksiniz. İşte o zaman, isterseniz karakter değiştirmeye başlayabileceksiniz. Odanın bir köşesinde, oynanabilir karakterlerin her biri için kıyafetler bulacaksınız. Karakter değiştirmek için kullanmak istediğiniz karakterin kıyafetiyle etkileşime geçmeniz yeterlidir.
Oyunun yapısı gereği, gece şehirde devriye gezmeye çıkmadan önce farklı bir karaktere geçme fırsatınız olacağını unutmayın. Ayrıca hepsi aynı anda deneyim kazanacağı için her karakterin seviyesini ayrı ayrı yükseltme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Bununla birlikte, karakterleri değiştirdiğinizde beceri puanlarını atamanız gerekecek çünkü bunlar otomatik olarak atanmayacaktır.
Tüm karakterler birlikte seviye atlasa da teçhizatları seviye atlamaz ve Gotham City sokaklarında şansınızı denemeden önce yeni karakterler için teçhizat yapmak isteyebilirsiniz. Her karakterin şövalyelik mücadeleleri de ayrıdır ve her karakterin şövalyelik yetenek ağacının kilidini açmak için bu mücadeleleri tamamlamanız gerekecektir. Durum böyle olunca şövalyelik yetenek ağacının kilidini açmak için tek bir karaktere bağlı kalmak iyi bir fikir olabilir.

Özlettin Be Eski Anıllarım Aklıma Getirdin Güzel İnsan <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...