(Rehber) İnternet kafede hile açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bu gün gelişmiş internet kafelerde olan bir sistemden ve bu sistemi nasıl aşacağınızdan bahsedeceğim.

Bildiğiniz üzere, Türkiye Kanunları çerçevesinde internet kafelerinde bazı düzenlemeler mevcuttur, hile siteleri (memoryhackers dahil), çıplaklık içeren siteler ve çoğu site cafe filter tarafından erişilebilirliği engellenmekte. Zamanında bende bilgisayarım olmadığı zamanlarda dword hilelerini kullanamıyordum çünkü memoryhackers sadece indirme linkiyle değil, reklam doğrulama sistemiyle de çalışıyordu. Peki, bu engeli nasıl aşabiliriz burada ona değineceğim.

NOT: Öncelikle olarak bunu asla unutmayın, Cafe Filter'ı devre dışı bırakmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Size dava açmakla uğraşacaklarını sanmıyorum ama hile kullanmak kadar riskli bir eylemdir. Bu rehber sadece bilgilendirme amacıyladır.

İşlemler:
Unutmayın, her cafe filter farklı olabilir fakat genellikle mantığı aynıdır.
>
Cafe filter'ın kurulu olduğu yere geliyoruz. (Yerel Disk C üzerinde bulunur.)
> Yerel Disk C > Program Files > Handy Cafe > Filtre Client
> Üstteki yere geldiğimizde, bu klasörde bulunan tüm dosyaların adını değiştireceksiniz, eğer değiştirilmesine izin verilmeyen dosya varsa evet diyip geçin önemli değildir.
> Görev yöneticisine açın, ipcln.exe yi bulun ve görevi sonlandırın.

Şu anda yasaklı olan sitelere erişebilirsiniz. Bilgisayar yeniden başlatılırsa, ana makineye bağlı olduğu için bu işlemler geçersiz sayılacaktır. Yani bilgisayarı kapattığınızda herhangi bir sorun çıkmayacak ve eski haline geri gelecektir.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Peki bunları yaptıktan sonra güvenlik duvarını kapatmaya izin verecek mi acaba? Denemek lazım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eline sağlık bunları yaptıktan sonra yönetim bilgisayarına bildirim vs gidiyor mu

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Eline sağlık bunları yaptıktan sonra yönetim bilgisayarına bildirim vs gidiyor mu
Bütün markalar için konuşamam fakat pancafe de vs. gitmiyor. Çoğunda gitmiyor yani, deneseniz de abi bilmiyordum diyip geçebilirsiniz, çok basit bir işlem. Ülkemizde hile kullanmakta yasak zaten öyle düşünün.
Post automatically merged:

Peki bunları yaptıktan sonra güvenlik duvarını kapatmaya izin verecek mi acaba? Denemek lazım
Tabiki deneyebilirsiniz, ben zamanında internet kafede yapmıştım, herhangi bir sorun olmadan memoryhackers'a giriş sağlamıştım

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
internet cafe hemen gidip deneyeceğim yaralı bir bilgi olmuş elleine sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Gidip denemekten zarar gelmez bilgi için teşekkürler denemekte bize düşer

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Rehber için teşekkürler. Şimdi internet cafe sahipleri mi düşünsün :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bu gün gelişmiş internet kafelerde olan bir sistemden ve bu sistemi nasıl aşacağınızdan bahsedeceğim.

Bildiğiniz üzere, Türkiye Kanunları çerçevesinde internet kafelerinde bazı düzenlemeler mevcuttur, hile siteleri (memoryhackers dahil), çıplaklık içeren siteler ve çoğu site cafe filter tarafından erişilebilirliği engellenmekte. Zamanında bende bilgisayarım olmadığı zamanlarda dword hilelerini kullanamıyordum çünkü memoryhackers sadece indirme linkiyle değil, reklam doğrulama sistemiyle de çalışıyordu. Peki, bu engeli nasıl aşabiliriz burada ona değineceğim.

NOT: Öncelikle olarak bunu asla unutmayın, Cafe Filter'ı devre dışı bırakmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Size dava açmakla uğraşacaklarını sanmıyorum ama hile kullanmak kadar riskli bir eylemdir. Bu rehber sadece bilgilendirme amacıyladır.

İşlemler:
Unutmayın, her cafe filter farklı olabilir fakat genellikle mantığı aynıdır.
>
Cafe filter'ın kurulu olduğu yere geliyoruz. (Yerel Disk C üzerinde bulunur.)
> Yerel Disk C > Program Files > Handy Cafe > Filtre Client
> Üstteki yere geldiğimizde, bu klasörde bulunan tüm dosyaların adını değiştireceksiniz, eğer değiştirilmesine izin verilmeyen dosya varsa evet diyip geçin önemli değildir.
> Görev yöneticisine açın, ipcln.exe yi bulun ve görevi sonlandırın.

Şu anda yasaklı olan sitelere erişebilirsiniz. Bilgisayar yeniden başlatılırsa, ana makineye bağlı olduğu için bu işlemler geçersiz sayılacaktır. Yani bilgisayarı kapattığınızda herhangi bir sorun çıkmayacak ve eski haline geri gelecektir.
Aga nasıl başardın ya İnternet cafe de benim yapmam Cesaretim yetmez

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
İnş fark etmezler kesinlikle deneyeceğim agalarla.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sitedeki wall hack içeren hileler hariç bu yöntemle kullanılabileceğini düşünüyorum. Benim aklımda da vardı bu ama hiç denemedim. Güzel rehber denemeci arkadaşlara başarılar.

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
4-5 yıl önce olsa çok işime yarayabilirdi :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Diğer oyuncuların tepkisine maruz kalabilirsiniz. Yöntemi dikkatli kullanmakta fayda var.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İnternet kafede harici programlar artık denetleniyor. Ana masa indirdiğiniz içeriği onaylamadan o ürünü indiremezsiniz. Yeni tip güvenlik protokolleri.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İnternet kafede harici programlar artık denetleniyor. Ana masa indirdiğiniz içeriği onaylamadan o ürünü indiremezsiniz. Yeni tip güvenlik protokolleri.
Ana masa cafe filter ile denetliyor zaten ekstra güvenlik programlarını bilgisayarlardan manuel olarak kapatabiliyorsunuz. Cafe filter'ı kapattığın sürece indirebilirsin. Denendi ve onaylandı gkjflg

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
güzel bilgi fakat cafe sahibi ile sorun yaşanabilir

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bunu yaparsanız ana bilgisayardan ofline gözüküyor oturdugunuz masa bildiğim kadarıyla çok riskli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...