- Konuyu başlatan
-
Süper Üye
Türkiye de çoğu şey denetlenmiyor, internet kafede de olması gereken kurallar var fakat pek önemsenmiyor, tespit edilmen çok zor, 100 kişilik bir internet kafede adam tek tek bilgisayarlara bakacak değil çünkü zaten adam ekrana bakmaktan bıkmış, para alıp kasaya koyuyorlar sadeceAga nasıl başardın ya İnternet cafe de benim yapmam Cesaretim yetmez
hahahaha dikkatli olunRehber için teşekkürler. Şimdi internet cafe sahipleri mi düşünsün
Sen eskide kalmışsınAna masa cafe filter ile denetliyor zaten ekstra güvenlik programlarını bilgisayarlardan manuel olarak kapatabiliyorsunuz. Cafe filter'ı kapattığın sürece indirebilirsin. Denendi ve onaylandı gkjflg
adımı ver bilader yeter oFarkederse atacağı dayağı nasıl aza indirebiliriz hocam?
Zaten E-Spor kafede denedim, bağlantısını kesmiyorsun filter ı devre dışı bırakıyorsun. Ayrıca çok yakın zamanda denedim Memoryhackers ta hile açarken.Sen eskide kalmışsınartık herşey kablolu bağlantılar ile kontrol ediliyor. Bağlantısını kestiğin anda ana masaya bildirim gidiyor. Yepyeni bir espor cafede dene bakalım dediğin şey eski tip internet kafeler için geçerli artık herşey yenilendi eski tip interner kafe bulunursa yapılabilir. Kalmadı.
Pazar günü, arkadaşımın internet cafesine gideceğim. Duruma göre haber vereceğim. Dediğini aynen iletiyorum "Ben filter kullanmıyorum kardo, artık kablolu ve online işlemler olduğu için bağlantı kesimi olduğunda panelimize düşüyor." Fotoğraflayacağım senin içinZaten E-Spor kafede denedim, bağlantısını kesmiyorsun filter ı devre dışı bırakıyorsun. Ayrıca çok yakın zamanda denedim Memoryhackers ta hile açarken.
Tamam, dediklerimi aynı şekilde yapın ek bir şey olmadan. Herhangi bir şey de silmeyin. Fotoğrafı bekliyorum. Çünkü ben de günde yüzlerce kişinin gittiği bir yerde denedim, ayrıca kısa süreliğine orada çalışmıştım zaten.Pazar günü, arkadaşımın internet cafesine gideceğim. Duruma göre haber vereceğim. Dediğini aynen iletiyorum "Ben filter kullanmıyorum kardo, artık kablolu ve online işlemler olduğu için bağlantı kesimi olduğunda panelimize düşüyor." Fotoğraflayacağım senin için
Dediğim gibi, kendisi filter kullanmadığını ve kablo bağlantılı online panele sahip olduğunu söyledi. Fotoğrafı göndereceğim. İyi Forumlar.Tamam, dediklerimi aynı şekilde yapın ek bir şey olmadan. Herhangi bir şey de silmeyin. Fotoğrafı bekliyorum. Çünkü ben de günde yüzlerce kişinin gittiği bir yerde denedim, ayrıca kısa süreliğine orada çalışmıştım zaten.
Kablo bağlantılı online panel'i kendi mi yazmış yoksa akınsoft, handy cafe tarzı bir yazılım mı almış?Dediğim gibi, kendisi filter kullanmadığını ve kablo bağlantılı online panele sahip olduğunu söyledi. Fotoğrafı göndereceğim. İyi Forumlar.
Kendisiyle aynı işi yaptık 1 yıl boyunca. Elektrik Elektronik&Yazılım kendisi bilir kişi olduğundan, direk panel kendisine ait hatta localhostKablo bağlantılı online panel'i kendi mi yazmış yoksa akınsoft, handy cafe tarzı bir yazılım mı almış?
Eğer kendi yazdıysa helal olsun, orasına bir şey diyemem.
Handy Cafe tarzı yazılımlar, bilgisayara deepfreeze, ücret, kasa, üyelik hazırlama vs. için kullanılır ek paket olarak cafe filter alabilirsiniz. Cafe filter da istediğin siteyi oraya yazarsın, giriş yasaklanır, ayrıca bildirim olarak ekrana düşer.
Fakat bağlantıyı kesmeden sadece Cafe Filter'ı devre dışı bıraktığımız için, bilgisayar süre saymaya devam eder ve ana bilgisayara hala bağlıdır. Yani herhangi bir bağlantı kesimi söz konusu değildir. Bilgisayar ana bilgisayardan ayrılmaz.
Gittiğinde konudaki işlemleri yaparsın ve bağlantının kesilmediğini görürsün. Bağlantı kesme dediğimiz işlem yapıldığında zaten ne süre sayılır ne de ana bilgisayarda bilgisayar aktif gözükür. Bu şekilde zaten anlarlar. Siteleri yasakladıkları cafe filter'ı ek paket olarak düşünebilirsin, örneğin vegawin-vega sanal mağazanın iki ayrı program olması fakat birbirlerine entegrasyon halinde olması gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?