Format kesin gerekiyorO dosyaları atan kullanıcının konusunun linkini atarmısın birde format atmam gerekiyormu ?
Dostum çoğu kişi attıktan sonra val 5 yiyor ben daha yemedim 1 haftadır sıkıntısız bir şekilde oynuyorum.İmkani yok kalkmasinin. Diskdrive seriali cok önemli. İllaki ban yersin kodunu da soyliyim val5.
Dostum dediğim gibi ben kendi sistemimde kaldırmış bulundum sizde kalkmaya bilir yapabileceğim birşey yok.dostum kalkmıyor
Val5 spooferden dolayi oluyor . Hile ile alakasi yokDostum çoğu kişi attıktan sonra val 5 yiyor ben daha yemedim 1 haftadır sıkıntısız bir şekilde oynuyorum.
Dostum çoğu kişi spof attıktan sonra val 5 yaşamış ben daha öyle bir sorunla karşılaşmadım.Val5 spooferden dolayi oluyor . Hile ile alakasi yok
Dostum çoğu kişi spof attıktan sonra val 5 yaşamış ben daha öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Dostum çoğu kişi spof attıktan sonra val 5 yaşamış ben daha öyle bir sorunla karşılaşmadım.
amedewin ile yaptım volumid bide mac adress değiştirdim bu şekilde girdimTamam iste hile ile alakasi yok.
Yaptigin spoof amidewin mi ?
Sanslisin o zamanamedewin ile yaptım volumid bide mac adress değiştirdim bu şekilde girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?