Rehberden Silinen Kişi WhatsApp’dan Nasıl Silinir?

Rehberden Silinen Kişi WhatsApp’dan Nasıl Silinir?

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için kullanıma sunulmuş, farklı mobil ve masaüstü işletim sistemleri arası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. İnternet bağlantısı ile WhatsApp kullanıcıları birbirlerine video, fotoğraf, sesli ya da yazılı mesaj gönderebiliyorlar. WhatsApp Ocak 2010’da ABD’nin Kaliforniya eyaletine kurulmuştur.

WhatsApp, uçtan uca şifreleme teknolojisi sayesinde başka bir kullanıcı ile paylaştığınız her türlü sesli ve yazılı veriyi tamamen koruma altına almaktadır. Bu nedenden dolayı da insanların ve büyük şirketlerin tercih ettiği bir uygulama haline gelmiştir.
WhatsApp, masaüstü kullanıcıları içinde Windows ve macOS işletim sistemlerine destek sunarak uygulamasını yayımladı. Ayrıca WhatsApp Web tarayıcı üzerinden de kullanılabilmektedir.

WhatsApp Ücretli mi?​

WhatsApp, kullanımı tamamen ücretsiz olan bir uygulamadır. Uygulama çalıştığı tüm platformlarda herhangi bir reklam içermeden son kullanıcıya ulaşmaktadır. WhatsApp uzun yıllardır ücretsiz olarak sunuluyor. WhatsApp Meta tarafından satın alındıktan sonra insanların ücretli olacağı konusunda endişeleri olsa da günümüzde Meta’da WhatsApp’ı hala ücretsiz olarak kullanıma sunuyor.

WhatsApp hangi şirketin?​

WhatsApp Inc.’e ait olan şirketin üst kuruluşu Meta, Inc. olarak karşımıza çıkmaktadır. Meta Facebook, Instagram ve Messenger gibi dünyanın en popüler platformlarına sahip olan şirkettir. Mark Zuckerberg başkanlığındaki Meta 19 Şubat 2014’de 19 milyar dolara satın almıştır.

Rehberinize kaydettiğiniz kişiler otomatik olarak WhatsApp kişiler sekmesine çıkmakta. Ancak bazı kullanıcılar rehberinden sildiği kişilerin halen WhatsApp kişiler sekmesinde yer aldığını söylemekteler. Rehberde silinen kişi halen WhatsApp'ta görünüyor sorunu o kadar da büyütülecek bir sorun değil ve çözüm yöntemleri bulunmakta.

Rehberden Sildiğim Kişiyi WhatsApp’ta Nasıl Silebilirim?​

• Telefonunuzun rehber kısmına giriş yapın.
  • Sağ üst köşede yer alan 3 noktalı menü butonuna tıklayın.
  • Açılacak olan menüden Rehber Ayarlarına giriş yapın.
  • Görünecek kişiler menüsünden "Tüm kişiler" seçeneğini seçin.

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra WhatsApp uygulamasına geçiş yapın.
  • WhatsApp uygulamasında kişiler
  • Sağ üst köşede yer alan 3 noktalı menü butonuna dokununuz.
  • Açılacak olan küçük penceredeki ekranda "Yenile" seçeneğine dokunun.
Bu işlemlerin ardından Rehberden sildiğiniz kişiyi WhatsApp uygulamasından da silmiş olacaksınız. Bu işlemleri her rehberden sildiğiniz kişi için yapabilirsiniz :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Benim bildiğim kişiyi sildiğin zaman wpden de otomatik siliniyor.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
wp güncelleme bekleyebilirsin veya silip yükleyebilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
zaten whatsapp açılışta sizden kişilerle ilgili izin istiyor. bu izin entegrasyonu yapabilmek için alınıyor. siz rehberden silip whatsapptaki verileri yenileceğinizde otomatik düzelecektir.

BEAST
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Güncelleme gelince otomatik olarak gidiyor rehberden sildiğin takdirde nereden bildiğimi sormayın.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bende bunu arıyordum teşekür ederim çünkü siliyorum rehberden adam hala whatsapta gözüküyordu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
genelde otomatık silmesi gerekir ancak olmazsa WhatsApp üzerınden de aynı sekılde silebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
wp sil yükle direk hızlı yöntem fakat yinede teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ben rehberden silince whatsabdan da silniyor sadece yenilemek yeterli olmuştu

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
görüntülenen kişileri tüm kişiler yap öyle sil

Üye
3 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 79098

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için kullanıma sunulmuş, farklı mobil ve masaüstü işletim sistemleri arası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. İnternet bağlantısı ile WhatsApp kullanıcıları birbirlerine video, fotoğraf, sesli ya da yazılı mesaj gönderebiliyorlar. WhatsApp Ocak 2010’da ABD’nin Kaliforniya eyaletine kurulmuştur.

WhatsApp, uçtan uca şifreleme teknolojisi sayesinde başka bir kullanıcı ile paylaştığınız her türlü sesli ve yazılı veriyi tamamen koruma altına almaktadır. Bu nedenden dolayı da insanların ve büyük şirketlerin tercih ettiği bir uygulama haline gelmiştir.
WhatsApp, masaüstü kullanıcıları içinde Windows ve macOS işletim sistemlerine destek sunarak uygulamasını yayımladı. Ayrıca WhatsApp Web tarayıcı üzerinden de kullanılabilmektedir.

WhatsApp Ücretli mi?​

WhatsApp, kullanımı tamamen ücretsiz olan bir uygulamadır. Uygulama çalıştığı tüm platformlarda herhangi bir reklam içermeden son kullanıcıya ulaşmaktadır. WhatsApp uzun yıllardır ücretsiz olarak sunuluyor. WhatsApp Meta tarafından satın alındıktan sonra insanların ücretli olacağı konusunda endişeleri olsa da günümüzde Meta’da WhatsApp’ı hala ücretsiz olarak kullanıma sunuyor.

WhatsApp hangi şirketin?​

WhatsApp Inc.’e ait olan şirketin üst kuruluşu Meta, Inc. olarak karşımıza çıkmaktadır. Meta Facebook, Instagram ve Messenger gibi dünyanın en popüler platformlarına sahip olan şirkettir. Mark Zuckerberg başkanlığındaki Meta 19 Şubat 2014’de 19 milyar dolara satın almıştır.

Rehberinize kaydettiğiniz kişiler otomatik olarak WhatsApp kişiler sekmesine çıkmakta. Ancak bazı kullanıcılar rehberinden sildiği kişilerin halen WhatsApp kişiler sekmesinde yer aldığını söylemekteler. Rehberde silinen kişi halen WhatsApp'ta görünüyor sorunu o kadar da büyütülecek bir sorun değil ve çözüm yöntemleri bulunmakta.

Rehberden Sildiğim Kişiyi WhatsApp’ta Nasıl Silebilirim?​

• Telefonunuzun rehber kısmına giriş yapın.
  • Sağ üst köşede yer alan 3 noktalı menü butonuna tıklayın.
  • Açılacak olan menüden Rehber Ayarlarına giriş yapın.
  • Görünecek kişiler menüsünden "Tüm kişiler" seçeneğini seçin.

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra WhatsApp uygulamasına geçiş yapın.
  • WhatsApp uygulamasında kişiler
  • Sağ üst köşede yer alan 3 noktalı menü butonuna dokununuz.
  • Açılacak olan küçük penceredeki ekranda "Yenile" seçeneğine dokunun.
Bu işlemlerin ardından Rehberden sildiğiniz kişiyi WhatsApp uygulamasından da silmiş olacaksınız. Bu işlemleri her rehberden sildiğiniz kişi için yapabilirsiniz :)
If you're like pretty much all of us, your phone is probably filled with contacts that you've never called or messaged.
Post automatically merged:

Ben rehberden silince whatsabdan da silniyor sadece yenilemek yeterli olmuştu
Tap on the contact to be deleted, then tap on their name at the top of the screen.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bende bıkmıştım her sildiğim kişinin hatta engellediklerimin telefona format attıktan sonra tekrar gelmesinden :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
otomatik siliyor zaten en azından benim telefonum öyle

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
whatsapp daki sohbeti sildikten sonra daha göremezsin zaten olmadı uygulamayı kapatıp bir daha aç