rekabetcide sürekli steam0 lvl rütbesiz hile geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
selamun aleyküm öncelikle konu yanlış yere açıldıysa bilmiyorum en yakın seçenek bunu buldum konu şu ki sürekli karşıma spin geliyor arkadaşların rütbesi MGE DMG seçkin steam levelleride 20 üzeri benim steam levelim3 seçkin hesabım var rütbe nova4 nezaman maça girsek sürekli spin hile denk geliyor karşıya buna nasıl bir çözüm bulabiliriz kısacası steam levelim 3 diyemi hile denk geliyor karşıya?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet sanırım o yüzden

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
seçkin olunca genellikle gelmiyor ama rozetlerin varsa gelmez belki steam leveliyle alakası yok

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
steam levelinle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben güvenlik faktörü denen zerzevat yüzünden olabilir seçkin hesabın bile olsa güvenlik faktörün düşükse düşük olanlarla eşleşiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
güven faktörüm yeşil ve rozetsiz övgüler 23 ama seçkin kırık diş alsam bir faydası olurmu acaba hile denk gelmemesi için?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Olayın steam leveli ile alakası yok. Tamamen güven faktörü ile alakalı bir durum bu. Rozet alman karşıya hile gelip gelmeyeceğini değiştirmez.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
700 lvllik steam hesabıyla hvh attığımı hatırlıyom seviyeyle alakasi yok çok fazla göze batıp rapor yeme

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
sen veya takımındaki birisi çok rep yemiş ve geçmiş olsun artık elonuz bozulmuş beğeni boost yaptırman lazım

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Steam leveliyle bir alakası yok onun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyun güvenirlilik seviyesini belirlerken senin envanter harcama tutarını da işin içine katıyor. Yani envanterinde hiç skin v.s sticker yoksa, güvenlik düzeyin düşük olarak algılıyor seni sistem ve karşına hile gelme şansı çok çok daha yüksek oluyor. Sebepler arasında muhakkak buda vardır

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
steam levelle alaksı yok maça girerken sadece seçkini etkinleştirme falan var ya onu işaretlememiştir yada birinizde seçkin yoktur belki dikkatti bakmadıysan

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
levelle alakası tamamen senin şansına kalmış gelip gelmemesi

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Rank ortalaması güven faktörüne bakıyor güven faktörün yüksekse zaten o insanlar kolay kolay gelmez kendine prime ve yüksek faktörlü insanlar bulursan biraz daha etki eder

Üye
5 HİZMET YILI
Steam levelinle alakası yok. Ben 0 level hesap ile oynuyordum. Ve cillop gibiydi, güvenirlik faktörünüz düşmüş olabilir. Güvenirlik faktörü düştükçe hile gelme olasılığıda artar.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
güven faktörüm yeşil ve rozetsiz övgüler 23 ama seçkin kırık diş alsam bir faydası olurmu acaba hile denk gelmemesi için?
Ne rozetin nede başka bir şeyin etkisi var sende madalya var diye seni madalyalar ile eşleştirmiyor oyun artık tamamen hile yuvası legit kavramı diye bir şey yok dediğin gibi her yer spin yada aim ve wh fullenmiş bir şekilde oynuyorlar. Git face it oyna
Post automatically merged:

Rank ortalaması güven faktörüne bakıyor güven faktörün yüksekse zaten o insanlar kolay kolay gelmez kendine prime ve yüksek faktörlü insanlar bulursan biraz daha etki eder
Uzun zamandır cs oynamıyorsun bence :) artık güven faktörüde bir işe yaramıyor yeşil faktör böyleyken kırmızı olan kısmı hvh sunucularından farksızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...