ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
nabacaten' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
ee ne yapacağız o zaman banlı banlı hile kullanmadıktan sonra paylaşım yapamadıktan sonra sitede olmanın ne anlamı var?
onur5051' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
tmam ama yardım istiyoruz nie ban yiyoruz ?
Benim banlanmam sebebinin resmini atarmısınnabacaten' Alıntı:onur5051' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
tmam ama yardım istiyoruz nie ban yiyoruz ?
ben daha neden banlandığımı bilmiyorum konuların altına hep bakalım yazarım "asdas" diye şeyler yazmam
ErdemMH' Alıntı:nabacaten' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
ee ne yapacağız o zaman banlı banlı hile kullanmadıktan sonra paylaşım yapamadıktan sonra sitede olmanın ne anlamı var?
Konuları adam akıllı okusanız banınızın açılacağınıda görürsünüz.Tabi yapmanız gerek şeyler var.
ErdemMH' Alıntı:Bakalımmm yazarsanda beni yersin.
ErdemMH' Alıntı:Başka forumların hilelerini kullandıysanızda ban yemiş olabilirsiniz.
Başka hileleri kullanırsanız ban yersiniz derken şunu kasteti; bazı mal forumlar hileleri yaparken host etc dosyasını editliyor ve memoryhackers.org girmeyi engelliyor.nabacaten' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:Başka forumların hilelerini kullandıysanızda ban yemiş olabilirsiniz.
hadi diyelimki kullandık forumdan adam kaybediyorsunuz.şimdi herkez gidip başka hile kullanacak bu hoşunuza gidermi?