ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
nabacaten' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
ee ne yapacağız o zaman banlı banlı hile kullanmadıktan sonra paylaşım yapamadıktan sonra sitede olmanın ne anlamı var?
onur5051' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
tmam ama yardım istiyoruz nie ban yiyoruz ?
Benim banlanmam sebebinin resmini atarmısınnabacaten' Alıntı:onur5051' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
tmam ama yardım istiyoruz nie ban yiyoruz ?
ben daha neden banlandığımı bilmiyorum konuların altına hep bakalım yazarım "asdas" diye şeyler yazmam
ErdemMH' Alıntı:nabacaten' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:İp ban vb. banlar yediyseniz suçunuz var demektir.Böyle konular açmaya devam ederseniz siteden süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız.
ee ne yapacağız o zaman banlı banlı hile kullanmadıktan sonra paylaşım yapamadıktan sonra sitede olmanın ne anlamı var?
Konuları adam akıllı okusanız banınızın açılacağınıda görürsünüz.Tabi yapmanız gerek şeyler var.
ErdemMH' Alıntı:Bakalımmm yazarsanda beni yersin.
ErdemMH' Alıntı:Başka forumların hilelerini kullandıysanızda ban yemiş olabilirsiniz.
Başka hileleri kullanırsanız ban yersiniz derken şunu kasteti; bazı mal forumlar hileleri yaparken host etc dosyasını editliyor ve memoryhackers.org girmeyi engelliyor.nabacaten' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:Başka forumların hilelerini kullandıysanızda ban yemiş olabilirsiniz.
hadi diyelimki kullandık forumdan adam kaybediyorsunuz.şimdi herkez gidip başka hile kullanacak bu hoşunuza gidermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?