Reklam onayı yeşil olmuyor???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
RE: onayı yeşil olmuyor???

googleyi kapat antivirüs programının kapalı olduğundan emin ol hileyi yönetici olarak çalıştır reeklamm onayı tuşuna bas pencere açılacaktır googleyi aç önemli kısım burası googleye memoryhackers.org yaz bunu yaz sonra konuların üstündeki reeklama tıkla biraz bekle 2 sayfa açılıp hile otomatik enjekt olup kapanıcaktır sonra oyunu seçip sorunsuz bir seçilde oynayabilirsin kardeşim bu kadar

Üye
9 HİZMET YILI

Arrow' Alıntı:
googleyi kapat antivirüs programının kapalı olduğundan emin ol hileyi yönetici olarak çalıştır reeklamm onayı tuşuna bas pencere açılacaktır googleyi aç önemli kısım burası googleye memoryhackers.org yaz bunu yaz sonra konuların üstündeki reeklama tıkla biraz bekle 2 sayfa açılıp hile otomatik enjekt olup kapanıcaktır sonra oyunu seçip sorunsuz bir seçilde oynayabilirsin kardeşim bu kadar

işte skntı orda kardeşim r eklama tıklıyorum bekliyorum ama bişey açılmıyor yada gelmiyor r eklam açılıyor kalıyor öyle

cevap atın lütfennn

Üye
9 HİZMET YILI

Chrome ile yaptığından emin ol. Chrome varsayılan tarayıcı mı? Tarayıcıyı kaldırıp baştan kurup yada chrome ayarlarını sıfırlayıp öyle dene. Ben böyle çözmüştüm.

Ultra Üye
9 HİZMET YILI

AYNEN GOOGLE VARSAYILAN TARAYICIMI BRO ODA DEGILSE ADBLOCK FALAN VARDIR ONLARI SIL OLUR DAHA IYI BILGI ICIN YETKILILERE SORMAN GEREKIR :)

YNSEMRE.BLT
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI

kardeşim bilgisayar saatini kontrol et o yuzden olabilir

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

zenmate türü eklenti varsa kaldır chrome sıfırla hata düzelir

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI

kardeşim reklama tıkladıktan sonra memoryhackers sayfası çıkacak 1 tane daha reklamı kapat sayfaya girip f5 bas olur

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

orkunxxd' Alıntı:
kardeşim   tıkladıktan sonra memoryhackers sayfası çıkacak 1 tane daha  ı kapat sayfaya girip f5 bas olur

Kardeş adamda site gelmiyomuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...