Onaylı Üye
2 maçtır denk geliyorum adam her şeye tek atıyor bu nasıl olabilir ?
o neexploiti çıktı
Niye olmasın hocam? Kodlamışlar oluyor, kod yazanlar sağolsun2 maçtır denk geliyorum adam her şeye tek atıyor bu nasıl olabilir ?
o ne oluyor hasarını falan arttımıyordur heraldeexploiti çıktı
garip olması ayrı herkesi tekliyorbanada denk geldi ya çok garip
çarpın gelişmesi alzı mdeğil 2 levelde oluyorRexai exploit yapılış:
Çalışıyor ama çalışması için gereksinimler var.
1- Öncelikle ilk çarp seviyesi yükselmiş olması gerekiyor Mavi çarp yada Kırmızı çarp olarak.
2- Tek atacağınız orman örnek 1.seviye ejder ilk itemin 2 alt kademesini satın aldıktan sonra 1 kere e ile yerin altından geçerken g tuşuna basılı tutup ejderin altına girerseniz tek atıyor.
fixlenmedi yanlış bilgi vermeyin kullanıyorum haalafixlendi
Maç içerisinde Şuan çalışır oyunu kapat tekrar aç veya yeni maça gir birdaha olmayacak biraz önce denedim bromfixlenmedi yanlış bilgi vermeyin kullanıyorum haala
suan kulanıyoır musunfixlenmedi yanlış bilgi vermeyin kullanıyorum haala
kanka baron ejder tek atmıyor fixlendi yani bizim arkadaş daha yeni dendiMaç içerisinde Şuan çalışır oyunu kapat tekrar aç veya yeni maça gir birdaha olmayacak biraz önce denedim brom
maça gireli 3 dko ldu broMaç içerisinde Şuan çalışır oyunu kapat tekrar aç veya yeni maça gir birdaha olmayacak biraz önce denedim brom
reksai exploit2 maçtır denk geliyorum adam her şeye tek atıyor bu nasıl olabilir ?
ilk çarp seviyesi dediğim 2.atacağın çarpçarpın gelişmesi alzı mdeğil 2 levelde oluyor![]()