BBC Owner
Ultra Üye
Arkadaşlar reksaide exploit problemsiz şekilde çalışıyor fakat oyunda belirli bir süreden sonra tek atmıyor rakibin canını indirip tekrardan fullüyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
Hilenin olayı o zaten hocam. Düşük canda bırakıyor sen kendin keseceksin canı azalınca.Arkadaşlar reksaide exploit problemsiz şekilde çalışıyor fakat oyunda belirli bir süreden sonra tek atmıyor rakibin canını indirip tekrardan fullüyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
anlık fix yedi herhalde 1 maç boyunca g-h tuşunda basılı da gezdim çalışmadıArkadaşlar reksaide exploit problemsiz şekilde çalışıyor fakat oyunda belirli bir süreden sonra tek atmıyor rakibin canını indirip tekrardan fullüyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
knk canı oyun başı da az kalıyor sadece yediği hasara dayanamadığı için oyun başı tek atıyormuşsun gibi hissediyorsun oyun sonu kalan cana tek atman lazımArkadaşlar reksaide exploit problemsiz şekilde çalışıyor fakat oyunda belirli bir süreden sonra tek atmıyor rakibin canını indirip tekrardan fullüyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
E skill'ini 1 skill point olarak bırakın, ekstra puan vermeyin.Arkadaşlar reksaide exploit problemsiz şekilde çalışıyor fakat oyunda belirli bir süreden sonra tek atmıyor rakibin canını indirip tekrardan fullüyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
Bende çalışmıyor, acaba fix mi yedi? @LeftSpacebelirli bir süreden sonra tek sebebi 'e' yeteneğine level atlatman. 2. seviyede e yeteneğine 1 puan verdikten sonra oyun boyunca bir daha vermemen
var kanka ama fix yedi galibaLP rebornda mı var bu
Daha dün akşam çalışıyorduvar kanka ama fix yedi galiba
tamam kanka ben bayadır girmiyorum bu dediğim çarlardaDaha dün akşam çalışıyordu
Tam anlamıyla tek atmıyor düşük can bırakıyor preyle girmeni öneririm canını azalttıktan sonra ikinizde skill atarsanız rahat kesersiniz yoksa kesemeden canı dolabiliyorArkadaşlar reksaide exploit problemsiz şekilde çalışıyor fakat oyunda belirli bir süreden sonra tek atmıyor rakibin canını indirip tekrardan fullüyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?