Remix hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Müziklere remix yapma hakkında bilgisi olan özelden veya dcden ulaşabilir mi lütfen. Ufak bir bilgisi olsa bile yeterli.Program vesayre. DC Umut/17#0759

Son düzenleme:
☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Remix OS ? Programmı ney bu remix

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Youtube'da 1 mılyon tane vıdeo varken neden buraya yazdın arastırıp oyle yazman lazım bence anlamadıgın bırsey olursa

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Internette adamlar seslı anlatıyor.
Yani burda anlayacagının 2 katı Youtube da anlarsın ve bu konudan sorunun cevabı cıkmaz bence
Peki dostum ben buradan bulacağım. Youtube'dan dinlemek istemiyorum.Umarım gerekli cevabı vermişimdir.

Music is my Life :)
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Bu işi yapman için en başta Müziği çok sevmem gerekir. Remix yapmak istiyosan sana önerebileceğim programlar söyle; FL studio şuan ben kullanıyorum, Studio one, ableton live, logic pro x bu programları kullanabilirsin hangisi sana kolay geliyosa artık, daha çok bilgiyi youtube bulabilirsin. Ama başlangıç olarak Fl studio kullanmanı öneririm çünkü arayüzü çok kolay anlaşabilir. bu iş emek, sabır isteyen bir iş şimdiden uyarayım didim.

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bu işi yapman için en başta Müziği çok sevmem gerekir. Remix yapmak istiyosan sana önerebileceğim programlar söyle; FL studio şuan ben kullanıyorum, Studio one, ableton live, logic pro x bu programları kullanabilirsin hangisi sana kolay geliyosa artık, daha çok bilgiyi youtube bulabilirsin. Ama başlangıç olarak Fl studio kullanmanı öneririm çünkü arayüzü çok kolay anlaşabilir. bu iş emek, sabır isteyen bir iş şimdiden uyarayım didim.
Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...