d3 Σ x2
Süper Üye
Bence hiç bir zaman, hiç bir şey ilk deneyimin ki kadar güzel olmaz, hayatın her kısmında böyledir. Baktığımız zaman güzel iş çıkarmışlar.sade grafikleri iyi yapmışlar orjinal eski oyunun verdiği heyecan ve korkunun tadını vermez
büyük beklentşiklerim varResident Evil hayranlarına müjde, serinin dördüncü oyununun remake olarak çıkacağı haberi verilmişti, şimdiyse trailer paylaşılmış. Resident Evil 4 Remake 24 Mart Playstation 4/5, Xbox series x/s, ve bilgisayarda çıkışını gerçekleştiricek. Oynamasından zevk aldığım Resident Evil serisinin remake'i hakkında ne düşünüyorsunuz?
Minimum Sistem Gereksinimi;
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 560 with 4GB VRAM / NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti with 4GB VRAM
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Trailer:
bir bomba gibi eliyor grafikleride harika gözüktüğünü söyleyebilirimResident Evil hayranlarına müjde, serinin dördüncü oyununun remake olarak çıkacağı haberi verilmişti, şimdiyse trailer paylaşılmış. Resident Evil 4 Remake 24 Mart Playstation 4/5, Xbox series x/s, ve bilgisayarda çıkışını gerçekleştiricek. Oynamasından zevk aldığım Resident Evil serisinin remake'i hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 560 with 4GB VRAM / NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti with 4GB VRAM
Trailer:
kaç tl olacak önemli olan parası izleyeceğim yoksa youtubedenResident Evil hayranlarına müjde, serinin dördüncü oyununun remake olarak çıkacağı haberi verilmişti, şimdiyse trailer paylaşılmış. Resident Evil 4 Remake 24 Mart Playstation 4/5, Xbox series x/s, ve bilgisayarda çıkışını gerçekleştiricek. Oynamasından zevk aldığım Resident Evil serisinin remake'i hakkında ne düşünüyorsunuz?
Trailer:
bir tek ben mi sevmiyorum knk bu oyunu ya? gerçi ilk çıktığı yıllar da pc yoktu izlemiştim lakin korku temalı oyunlar pek hoşuma gitmiyor. Bu oyuna şans versem bile bir şey anlar mıyım ki?Resident Evil hayranlarına müjde, serinin dördüncü oyununun remake olarak çıkacağı haberi verilmişti, şimdiyse trailer paylaşılmış. Resident Evil 4 Remake 24 Mart Playstation 4/5, Xbox series x/s, ve bilgisayarda çıkışını gerçekleştiricek. Oynamasından zevk aldığım Resident Evil serisinin remake'i hakkında ne düşünüyorsunuz?
Trailer:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?