Yani resim kalemleri var onlardan alarak daha iyi çizebilirsin.
Teknikleri var resim çizmenin bunları detaylı bir şekilde öğrenip resim kursu ile de pekiştirirsen efsane çizersin
Pmp ilk önce resim yeteneği varsa resim yeteneğini geliştirebilirsin
bi kendi yaptığın resimlere başkasının gözünden bak eğer küçük bir kıvılcım varsa dene
İlk önce gölgelendirme çalış sonra portreye geç yavaş yavaş ben şuan xxxtentacion u cizecek kadar güzel resim çizebiliyorum ama o kadar profesyonel değilim
Pmp ilk önce resim yeteneği varsa resim yeteneğini geliştirebilirsin
bi kendi yaptığın resimlere başkasının gözünden bak eğer küçük bir kıvılcım varsa dene
İlk önce gölgelendirme çalış sonra portreye geç yavaş yavaş ben şuan xxxtentacion u cizecek kadar güzel resim çizebiliyorum ama o kadar profesyonel değilim
KArdeşim davinci gibi düşünmek adlı bir kitap var. Al o kitabı oku mutlaka. Resim ile beraber bir çok yeteneğini geliştirecektir eminim. Çok faydalı olacağına inandığım bir kitap
Kardeşim ben velet dönemlerimde birçok yarışmaya katıldım il genelinde birinciliklerim var (ödül olarak kitap verdiler orası ayrı) yani anlayacağın bu konuda gayet yetenekliyim. Bu olay bana kalırsa doğuştan gelen bir yetenek yani ne kadar çalışırsan çalış yeteneğin yoksa belirli bir noktaya kadar gelebiliyorsun ve her zaman bir şeyler eksik kalıyor. Ayrıca kendimi bildim bileli 1 liralık uçlu kalemlerle çiziyorum kalemin bir önemi yok