Onaylı Üye
tümüne erişmesi problem yaratmaz mı zaten kazım yapılırkende aynısı olmuyor mu?İşlemcinin ekran kartı belleğinin tamamına ulaşmasını sağlayan bir özellik. Zararını hiç duymadım ekran kartı ömrü vs. kısalmaz merak etme.
ekran kartına dayanıcak butun yuk zarar gormesı muhtemel..arkadaşlar merhaba internette şu sıralar resizebar performans arttırıyor vs gibi videolar görüyorum ama zararlarından değil hep faydalarından bahsediliyor peki resizebarın zararları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şuanki sistemim desteklemekte ekran kartının ömründen yemesine korkuyorum. ( eğerki hatalı konu seçimi yaptıysam özür dilerim ilk defa bu tür konu ve etiketlerle uğraşıyorum şimdiden kolay gelsin.)
Hocam şöyle söyleyeyim o kartı 8 yıl kullanıcaksan belki 7 buçuk veya 7 yıl kullanırsın ömrü kısalırsa bu kadar kısalır. Mining ile aynı şeyler değil. Miningde kart tam güç olarak kesintisiz çalışır.tümüne erişmesi problem yaratmaz mı zaten kazım yapılırkende aynısı olmuyor mu?
performansın arttıkça güçte artıcak ısıda buda ekran kartını yormaz mı ?Hocam şöyle söyleyeyim o kartı 8 yıl kullanıcaksan belki 7 buçuk veya 7 yıl kullanırsın ömrü kısalırsa bu kadar kısalır. Mining ile aynı şeyler değil. Miningde kart tam güç olarak kesintisiz çalışır.
yahu ha 5 yıl ha 7 sonucta kul yapımı zevkını cıkarana kadar oynaperformansın arttıkça güçte artıcak ısıda buda ekran kartını yormaz mı ?
ben sistemi yakmaktan korkuyorum hocam zarzor toparladımyahu ha 5 yıl ha 7 sonucta kul yapımı zevkını cıkarana kadar oyna
yahu senın nezaman oldu bu onaylı uye benımkı olmadı hala beklıorum ya ?ben sistemi yakmaktan korkuyorum hocam zarzor toparladım
Sen bana ekran kartını ve işlemcini söyle içini ferahlatayım.ben sistemi yakmaktan korkuyorum hocam zarzor toparladım
öyle çok zararı olcanı düşünmüyorum fazlaarkadaşlar merhaba internette şu sıralar resizebar performans arttırıyor vs gibi videolar görüyorum ama zararlarından değil hep faydalarından bahsediliyor peki resizebarın zararları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şuanki sistemim desteklemekte ekran kartının ömründen yemesine korkuyorum. ( eğerki hatalı konu seçimi yaptıysam özür dilerim ilk defa bu tür konu ve etiketlerle uğraşıyorum şimdiden kolay gelsin.)
ryzen 7 5800x rtx 3050 gaming xSen bana ekran kartını ve işlemcini söyle içini ferahlatayım.
ben öyle bişey görmedim kendim kullanmasamda memnun olan arkadaşlarım var şikayetçi olan yokarkadaşlar merhaba internette şu sıralar resizebar performans arttırıyor vs gibi videolar görüyorum ama zararlarından değil hep faydalarından bahsediliyor peki resizebarın zararları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şuanki sistemim desteklemekte ekran kartının ömründen yemesine korkuyorum. ( eğerki hatalı konu seçimi yaptıysam özür dilerim ilk defa bu tür konu ve etiketlerle uğraşıyorum şimdiden kolay gelsin.)
Yapmanda pek bir sorun çıkmaz o zaman. 3050 bir tık giriş seviye rtx ekran kartı ama işlemcin güçlü baya Resize bar açarak minimum 10 fps artışı görürsün, üstelik bu minimum 10 fps çok ağır oyunlarda geçerli. Hafif oyunlarda gözle görülür bir fark olacaktır.ryzen 7 5800x rtx 3050 gaming x
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için yorumlarınız benim için çok değerliydi cümleleriniz çok yardımcı oldu ilerdeki konularda görüşmek üzereYapmanda pek bir sorun çıkmaz o zaman. 3050 bir tık giriş seviye rtx ekran kartı ama işlemcin güçlü baya Resize bar açarak minimum 10 fps artışı görürsün, üstelik bu minimum 10 fps çok ağır oyunlarda geçerli. Hafif oyunlarda gözle görülür bir fark olacaktır.
Yardımcı olabildiysek ne güzel. İyi forumlar.teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için yorumlarınız benim için çok değerliydi cümleleriniz çok yardımcı oldu ilerdeki konularda görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?