Restart yapmazsam ekran gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar ekran kartım geforce gtx 780ti. Bir monitör ve televizyon bağlıyorum. Televizyon HDMI üzerinden bağlı. Bilgisayarımda win10 yüklü. Ayarlar İkisinde de aynı görüntünün gelmesine ayarlı. Bilgisayarı açtığımda windows simgesi geldikten sonra görüntü televizyona gidiyor ve monitör kararıyor. ancak restart attığımda görüntü ikisine birden geliyor. her seferinde bilgisayarı açtıktan sonra restart atmak ve beklemek durumunda kalıyorum. Televizyonun bağlantısını kestiğimde sorun kalmıyor. direk monitörden açılabiliyor. ne yaptımsa çözemedim. şimdiden teşekkürler...

Noob olduğundan değil Kolsuzlardan hile açıyor
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Uyumsuzluk sorunu olabilir parçalar uymuyor olabilir

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
windows tuşu + P tuşuna bas sağ tarafta pencere açılacak
- yalnızca bilgisayar ekranı
- yinele
- genişlet
- yalnızca ikinci ekran

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bilgisayarı açarken HDMI kablasonu sök açıldıktan sonra ekranı TV'ye ver basit yöntem

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar ekran kartım geforce gtx 780ti. Bir monitör ve televizyon bağlıyorum. Televizyon HDMI üzerinden bağlı. Bilgisayarımda win10 yüklü. Ayarlar İkisinde de aynı görüntünün gelmesine ayarlı. Bilgisayarı açtığımda windows simgesi geldikten sonra görüntü televizyona gidiyor ve monitör kararıyor. ancak restart attığımda görüntü ikisine birden geliyor. her seferinde bilgisayarı açtıktan sonra restart atmak ve beklemek durumunda kalıyorum. Televizyonun bağlantısını kestiğimde sorun kalmıyor. direk monitörden açılabiliyor. ne yaptımsa çözemedim. şimdiden teşekkürler...
Valla kanka aynı durum bende de söz konusu fakat ben tv ye falan bağlamıyom sadece masaüstü pc kullanıyom. Pcyi açıyom açılırken veya açtıktan kısa bir süre sonra ekran kararıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor. Kasadan restart tuşuna bastıktan sonra bidaha ekran kararmıyor benimde çok canımı sıkıyor bu durum durduk yere oldu neden oluyor bilmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Uyumsuzluk sorunu olabilir parçalar uymuyor olabilir

yıllardır kullandığım bilgisayar ve bu sorunu yeni vermeye başladı

windows tuşu + P tuşuna bas sağ tarafta pencere açılacak
- yalnızca bilgisayar ekranı
- yinele
- genişlet
- yalnızca ikinci ekran

defalarca denedim

Bence yazılımsal bir sorun parçalarla alakalı değil youtubeden bakmayı dene bi

bencede yazılımsal çünkü windows açılınca gidiyor görüntü. bios ekranında sıkıntı yok. windows logosuda geliyo. sonra logo giderken ekranda gidiyor. youtubede birkaç şey buldum ama fayda olmadı

Bilgisayarı açarken HDMI kablasonu sök açıldıktan sonra ekranı TV'ye ver basit yöntem

bir müddet öyle kullandım ama televizyon yan odada. buradan bilgisayara kullanırken televizyona geçtiğimde unuttuğum zaman yeniden buraya gelip kabloyu takmam gerekiyor. elbette bir yöntem ama çözüm değil. ben bilen varsa çözüm arıyorum.

FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Ekran kartını güncele düzelmiyorsa PC format atabilirisin yani sorun bilgsayar cökmüş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...