Reverse Engineering (Tersine Mühendislik) Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar
Bu Konumda Sizlere Tersine Mühendislik Yani Sizin Deyiminizle ***** Olayından Bahsetcem,

Tersine Mühendislik : bir aygıtın, objenin veya sistemin; yapısının, işlevinin veya çalışmasının, çıkarımcı bir akıl yürütme analiziyle keşfedilmesi işlemidir. Makine veya mekanik alet, elektronik komponent, yazılım programı gibi) parçalarına ayrılması ve çalışma prensiplerinin detaylı şekilde analizini içerir.

Bir Programı Cracklemek İçin Öncelikle Hangi Obfuscator (Koruma) İle Korunduğunu Öğrenmek İşimizi Daha Çok Kolaylaştırır,

Örneğin ***** İşine Yeni Başlayan Birisi Confuser İle Korunan Bir Programı De4d0t Adlı Program İle Kırmaya Kalkışmıştır.
Tabi Bu Bir Örnekti Daha Değişik Şeyler Yapanlarda Var.
Herneyse Devam Edelim;

Diyelimki Tersine Mühendislik Uygulayacağımız Program .Net Reactor İle Korunuyorsa De4dot Kullanmamız Yeterli Olacaktır.
Eğer .Net Reactor'de Custom Ayarlar İle Pack Atılmışsa (Özel Ayarlar) Programı Dumplamaya İhtiyaç Duyarız.
DumpLamak İçinde MegaDumper Adlı Programı Kullanabiliriz.

Bu Kadardı Arkadaşlar Eğer İstek Gelirse Bir Sonraki Konuda Devamı Gelir..

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Devamını bekliyorum kardeşim...

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
***** İşinde Yeni Olanlar İçin İdeal

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardesim bu paylastigin hangi prograarla ilgili mobil ya da pc uygulamalari wolftu hile benzeri mi yoksa mobil icinde gecerli mi ? Yani korumali uygulamalar var onu kaldircam lucky patcher den denedim de olmadi. .s

Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
DelPhoİ' Alıntı:
Kardesim bu paylastigin hangi prograarla ilgili mobil ya da pc uygulamalari wolftu hile benzeri mi yoksa mobil icinde gecerli mi ? Yani korumali uygulamalar var onu kaldircam lucky patcher den denedim de olmadi. .s

çüş mq de4dot mobilde olmaz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
DelPhoİ' Alıntı:

kardeşim ben windows platformu üzerinde ***** işini anlattım
mobil platform lar için değişik programlar internet üzerinde mevcuttur araştırıp bulabilirsin.

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Çok basit ve bilinen şeyler kardeşim
Confuser unpack etmeyi göster

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
ExMarleyJR' Alıntı:
DelPhoİ' Alıntı:

kardeşim ben windows platformu üzerinde ***** işini anlattım
mobil platform lar için değişik programlar internet üzerinde mevcuttur araştırıp bulabilirsin.

Androidlerde korumalar oluyor ya koruma gorunce soyledim :D int bulamadim ki sacma seyler cikiyor sen biliyorsan sana zahmet link atarmsn

Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
Çok basit  ve bilinen şeyler kardeşim
Confuser unpack etmeyi göster

kırekır bana oğretsene confuser nasıl kırılıyor qqW:E:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...