Reverse Konularım Hakkında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Dostlarım selamlar! Bildiğiniz üzere bir proje olan "Tersine Mühendislik" adı altında işler yapmaya çalışıyordum. C4rck Me ya da reverse konuları maalesef artık gelemeyecek sebebi ise forum yönetimi tarafından alınan karar ile bu yasaklandı. Sizlere sadece işinize çok yarayacak, zamanında cr4cklediğim programları paylaşacağım. Yine de bu "Genel - Off Topic" başlığı altında iki adet konum var tersine mühendisliği merak ediyorsanız mutlaka okumalısınız, hepinize İyi Forumlar!

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tersine Mühendislik Yapmak İçin Bilmemiz Gerekenler Nelerdir Bende Cr4cklemeyi hep yapmak istemişimdir kodlama ile ancak basit kodlamalarla oyunlarda ban yeme olasiliği artiyor :I Yardımcı olursan sevinirim :=)

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Tersine Mühendislik Yapmak İçin Bilmemiz Gerekenler Nelerdir Bende Cr4cklemeyi hep yapmak istemişimdir kodlama ile ancak basit kodlamalarla oyunlarda ban yeme olasiliği artiyor :I Yardımcı olursan sevinirim :=)
Bilmeniz gereken şey kodlama dilleri, programların çalışma mantığı, dillerin temelleri gibi uzun uza gidiyor.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilmeniz gereken şey kodlama dilleri, programların çalışma mantığı, dillerin temelleri gibi uzun uza gidiyor.
Örnek Verebilirmisin ? league of legends'da her zaman özel bir scripti cr4cklemeyi istemişimdir kaç tane bilmem gerekli tahminen :?

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hocam sağ olasın bi göz atacağım.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
O programın yazıldığı dili bilmen gerekir.
senide biraz uğraştiriyor gibi hissediyorum ama cahillikten işte öğrenmek istiyorum.league of legendsin yazıldığı dili veyahud başka bir programin hilesini yapacağim zaman kodlama dilini nasil öğrenebilirim internette bulamadim ingilizcem pek olmadiği için yabanci kaynaklarada bakmak istemedim sonuçta anlayayamicam :(

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
senide biraz uğraştiriyor gibi hissediyorum ama cahillikten işte öğrenmek istiyorum.league of legendsin yazıldığı dili veyahud başka bir programin hilesini yapacağim zaman kodlama dilini nasil öğrenebilirim internette bulamadim ingilizcem pek olmadiği için yabanci kaynaklarada bakmak istemedim sonuçta anlayayamicam :(
Bu işin en önemli kısmı ingilizce zaten ingilizce öğrenerek, yabancı makalelere bak faydası dokunacaktır.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İyikide Hacker forumuydu neyse ban yemicem .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...