ReviOS'un nasıl sıkıntıları olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhabalar
Birkaç zamandır Windows 10 pro kullanıyordum. Oyunlarda çok düşük verim almaya başladım bunu gördükten sonra ReviOS a geçiş yapmak istedim. Şimdi onu kullanmaya başladım bu 1. günüm hiçbir sıkıntı göremiyorum bazen windows tıklama hataları dışında. bu konu hakkında daha fazla bilgisi olan ve sıkıntıları hakkında bilgisi olanlar söyleyebilir mi acaba ne gibi sıkıntıları var bunun.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ReviOS'u en iyi deneyimleyenlerden birisi olarak söyleyeyim, bana kalırsa kullanabilirsiniz. Tek sıkıntınız şu olacaktır, içerisinde Windows Update gibi şeyler dahi yok. Virüs programını kendiniz yükleyin diyor yapımcısı. En basitinden Malwarebytes veya Kaspersky free sürümünü kullansanız bile yeter. İki farklı güncel sürümü var, 1709 ve 1909 güncel sürümleri.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
win 10 zaten asıl olarak oyun için tasarlanmış bir yazılım değil ama arayüzü çekici geldiği için piaysaya sürdüler win7 eski olmasına rağmen en kuvvetlisi

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bence win10dan vazgecme Revios da güncellemelerde kurulumlarda simdi olmasada ilerde sıkıntı yaşatacaktır.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence windows 10 gayet güzel ve kullanışlı sende kaynaklı problem olduğunu düşünüyorum sistemini biraz yenile bence

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Önerirmisin peki reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...