Fazla kusursuz
Onaylı Üye
Değişmemiş mi? Ornn voli aniva hatırlamadığım diğer şeylerle değişti. Ayrıca görünümde küçük Bi değişiklik var. Nette arayarak bulabilieisnSelam canlar udyr rework videosu gelmiş ancak udyr değişmemiş bunun nedeni nedir ?
Ayrıca rework ne demek ve ne zaman geleceği belli midir?
Dostum sabah oynadım eski udyr idi .Değişmemiş mi? Ornn voli aniva hatırlamadığım diğer şeylerle değişti. Ayrıca görünümde küçük Bi değişiklik var. Nette arayarak bulabilieisn
Yama notlarını nereden bulabilirim.küçük detaylar yama notlarından inceleyebilirsin
rework henüz gelmedi.Dostum sabah oynadım eski udyr idi .
rework henüz gelmedi.Dostum sabah oynadım eski udyr idi .
Rework direk mi gelcek knkönce pbye sonra ana oyuna gelcek hani yıllardır nasıl istiyorsa sistem şimdide aynıDostum sabah oynadım eski udyr idi .
Post automatically merged:
Yama notlarını nereden bulabilirim.
e tamam da tr ye ne zaman gelecek belirli miRework direk mi gelcek knkönce pbye sonra ana oyuna gelcek hani yıllardır nasıl istiyorsa sistem şimdide aynı
ohoo çok varmışrework gelcek aya anca gelir daha test aşamasında PBE de
Selam canlar udyr rework videosu gelmiş ancak udyr değişmemiş bunun nedeni nedir ?
Bilgi için sağ olasın mesela önce west serverına sonra tr ye gelme gibi bir durum var mı yoksa pbe den sonra hepsine geliyor mu?Daha PBE'de yapıldı değişiklik. Normal sunuculara gelmedi. Rework, karakteri baştan tasarlıyorlar. 2-4 hafta içerisinde de normal sunuculara gelir.
Bilgi için sağ olasın mesela önce west serverına sonra tr ye gelme gibi bir durum var mı yoksa pbe den sonra hepsine geliyor mu?
knk degisiklik oluyo cardaSelam canlar udyr rework videosu gelmiş ancak udyr değişmemiş bunun nedeni nedir ?
bedne youtube videolarında gordüm baya güzel olmusSelam canlar udyr rework videosu gelmiş ancak udyr değişmemiş bunun nedeni nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?