Reynmen'in Derdim Olsun Şarkısının Klibinin Çalıntı Olduğu İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Illumination
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Her ne kadar şarkıyı bu güne kadar dinlemesem de bir haber sitesinde denk geldim ve aşırı benzerliği denildiği gibi dikkatimi çekti. Sizcede fazla "esinlenilmemiş" mi? Ne düşünüyorsunuz?

(Videonun altındaki yorumlar efsanevi.)

(Sonuncusunda daha belli oluyor.)

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
bayağı çakmış

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bunu zaten söylemişti videoyu esinlendim sonra çalındı falan denilmesin diye, youtube ile fazla ilgim yok bir kaç kanal dışında, reynmeni de fazla takip etmem ama farklı ülkelerde de patlama yaptığını duyunca araştırdım. Cidden büyük başarı sergilemiş, esinlendiğini de açıklamış defalarca. Bence gurur duymamız gerek:rem:
Nasılda hatırlamazlar demesi saçma olmuş

Illumination
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bunu zaten söylemişti videoyu esinlendim sonra çalındı falan denilmesin diye, youtube ile fazla ilgim yok bir kaç kanal dışında, reynmeni de fazla takip etmem ama farklı ülkelerde de patlama yaptığını duyunca araştırdım. Cidden büyük başarı sergilemiş, esinlendiğini de açıklamış defalarca. Bence gurur duymamız gerek:rem:
Nasılda hatırlamazlar demesi saçma olmuş

Doğrudur, ben de takip etmiyorum ilgimi çekmiyor o yüzden o yaptığı videodan haberim yok. Ama benim anlayışımda esinlenmek farklıdır, direk alıp yazmak farklıdır ki burada direk alıp yazmış. Doğrudur yanlıştır o kendi bileceği iş. Videosunu izlemedim ancak esinlendim yerine, ben o videoyu biliyorum çok beğenmiştim, müziğe de uyduğu için direk almak istedim demesi daha doğru olurmuş.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ozaman Muhsin Yazıcıoğlu İle Bir Alakası Yokmuş

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Böylesine saçma bir şey ortaya atıldı madem;,
Attığın video 2011'de atılmış. M. Yazıcıoğlunun ölüm tarihi 2009. Videodaki ölüm şekillerini birbirinin aynı. Belki de attığın yabancı video bundan çalmıştır ? Kaldı ki reynmen neden bundan çalsın ?
Yaa şarkı gayet güzel dinleyin geçin klip kendinin ya da değil bize ne , medya fazla abartıyor bence...

Only the dead see the end of war
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Böylesine saçma bir şey ortaya atıldı madem;,
Attığın video 2011'de atılmış. M. Yazıcıoğlunun ölüm tarihi 2009. Videodaki ölüm şekillerini birbirinin aynı. Belki de attığın yabancı video bundan çalmıştır ? Kaldı ki reynmen neden bundan çalsın ?
Yaa şarkı gayet güzel dinleyin geçin klip kendinin ya da değil bize ne , medya fazla abartıyor bence...
reymen kendidiyor klip calıntı diye

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim bu şarkı için klip yapmak zaten gereksiz. Klip olsun da izlenme gelsin siye yapılmış bir şey

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Klip x şirketi ile yapıldı şirket İsmi vermiyorum klibin son saniyelerinde ismi yazıyor sorumluluk şirkete ait reynmenin suçu ne .....bu arada pek takip etmem yalan yok klibi güzel yapmis

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
2 klibin fotoğrafları bile aynı bilemedim şimdi :littlebear:

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Baya Baya Calıntı Heee Arada Baya Fark Var :burnbear:

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşım Bi Muhsin YazıcıOğlu İle Alakalı Klip Diyorsunuz Birde Esinlenmiş Bir Video Diyorsunuz Millet Şaşırır.
Ama Kendisi İnstagramda Bir Yerden Esinlenerek Yaptım Dedi Klip'i Bu Nedenle Çalıntı Denilemeyecek Kadar Güzel Bir Proje Çıkarmış GözÖnüne :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşım Bi Muhsin YazıcıOğlu İle Alakalı Klip Diyorsunuz Birde Esinlenmiş Bir Video Diyorsunuz Millet Şaşırır.
Ama Kendisi İnstagramda Bir Yerden Esinlenerek Yaptım Dedi Klip'i Bu Nedenle Çalıntı Denilemeyecek Kadar Güzel Bir Proje Çıkarmış GözÖnüne :)
adam haklı dağılın

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
şarkı üstünde çok tepki geldi arkadaşlar her girdiğim yerde önüme çıkıyor tiktok olsun facebook olsun discord olsun yeter bıktım lan

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çalıntı demiyelimde adam esinlenmiş şahsen benım aklıma böyle bir klip yapmak gelmezdi :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...