Rhaast'tan aldığım 1 aylık hile ban yedirdi

Üye
1 HİZMET YILI
sitede gördüğüm konusu buydu: https://memoryhackers.org/konular/y...ineup-helper-windows-10-11-undetected.308185/
discord üzerinden iletişime geçtim 1 aylık aldım 2500 tlye hile 4.üncü maçın ortasında ban yedirdi toplam 3.5 saat kadar kullandım discord üzerinden durumu bildirdim ama yardımcı olmadı bütün ssleri atıyorum
1:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2:

3:

4:

tracker:

extrem vuruşlarımda olmadı sadece esp açıktı duvar izleme vs hiçbirşey yapmadım paramın gitmesi yetmezmiş gibi bide kasa banıda yedim ücret iademi talep ediyorum gerekirse şikayetçi dahi olurum

@Kai Exthain

@Jasoelys

Son düzenleme:
Üye
1 HİZMET YILI
The problem is not getting banned, but getting banned after using the cheat for 3 hours

kuştepede oturan fakat keko olmayan nadir insan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gemiş olsun agam bende şimdi kendisini forumda araştırıyorum da spoofer için 10 saat beklettiğinden dolayı iade istedim hiçbir işlem yapmamasına rağmen kabul etmiyor beyfendi :D bende bir şikayet formu açacağım sslerle birlikte iade etmezse

Banlı Üye
bu adam ile alakalı pek çok şikayet konusu gördüm iade yapmaması ya da çok diretmesi ya da ürünlerin güveninirliğinin kötü olması adına daha önce konular açılmış almayın böyle adamlardan bir şey