Üye
Dostum Sv nin Koruma sı Olabilri Ama genede yanlış bilgi vermek istemiyorum araştırıp Döneceğimsamp ta rina diye bi sw var suspend yapıp resume yapınca oyundan atıyor tespit edildi diye bazı bilinmeyen suspend programları var. varsa bilinmeyen fix yememiş bi suspend programı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
olayın programla alakası yok. Clientin içinde anti suspend var. hangi programla denersen dene aynı sonucu alırsın.samp ta rina diye bi sw var suspend yapıp resume yapınca oyundan atıyor tespit edildi diye bazı bilinmeyen suspend programları var. varsa bilinmeyen fix yememiş bi suspend programı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
ben indirmicem ki bisi zaten ben burda onaylı olcam 50 mesaj gerek bro sonra wolftü inddircm hi l eKey loger olabilir dikkat et
Bu Arkadaşın Dediği Gibi Açıkladık İşte İçinde Anti Suspend Var Foto Çektim Attım Threadları Tek Tek Suspenle Ve Dene Bu Kadar Basit Konuyu Boşa Uzatmayın.olayın programla alakası yok. Clientin içinde anti suspend var. hangi programla denersen dene aynı sonucu alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?