Ring of elsiyum BAN sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ban yedim 2028 e kadar ilerde bu sorun gidermi yoksa böyle mi kalıcak?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ortada bir sorun göremiyorum. Yani ban yemeyi nasıl becerdin bilmiyorum ama şuan ben NA da TPS te ilk 10 dayım. En az 15 kill alıyorum ve ban yemedim. Çok report yediysen ban yemen doğaldır. Dediğim gibi ortada bir problem yok :) Abartmadan oyna.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ortada bir sorun göremiyorum. Yani ban yemeyi nasıl becerdin bilmiyorum ama şuan ben NA da TPS te ilk 10 dayım. En az 15 kill alıyorum ve ban yemedim. Çok report yediysen ban yemen doğaldır. Dediğim gibi ortada bir problem yok :) Abartmadan oyna.

hack çıktığı andan beridir oynuyorum abarttığım yerlerde olmadı değil ama hala ban yemedim :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ne yaptın yan serverdaki adamları duvardan tabancayla tek atarak mı öldürdün, ben ban yemedim :) ve evet yeni steam aç.

Üye
7 HİZMET YILI
bak bence napmışsındır biliyomusun kardeş bu hile bugun guncellendi ring of elysium a bugun guncelleme geldi cünkü güncelleme geldikten sonra eski hileyi açmışsındır takip et bunları

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@GangBangTR güncelleme geldikten sonra eski hile ile girmeye çalışsa bile oyun crash verir. Yediği banın onunla bir alakası yok. Hileyi aşırı belli etmiştir ve çok sayıda report yemiştir. Manuel olarak oyun görevlileri banlamıştır arkadaşın hesabını. Eğer zaten otomatik olarak hileden dolayı ban yeseydi, yani hile detected olsaydı direk hesapla birlikte bilgisayar banı atıyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Harbiden ya talihsiz olmus keske o kadar belli etmeseydin mesela adam vurduktan sonra normal oyuncu gibi davransaydin hilesizmissin gibi ben genelde öyle yapiyorum seni beya reportlamıslar

Üye
8 HİZMET YILI
bugün olan bir şey herkese ban atıldı hileyi kullanan hilesiz sabah girdim sorun yoktu hileyi açtım girdim direk ban yedim oyun başlamadan

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun 10 yıl bekliceğini düşünmüyorum :) free oyun olduğuna göre yeni steam hesabı alıp oynamaya devam :200iq:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...