Üye
Unutulmaazzz merak etmeyin
evet 2-3 ay önceki roe ye de öyle diyorlardı ama güncellenene kadar oyun kapanmıştıbana admin kendisi gelip söyledi dün 2 güne gelecek dedi yani şimdi 1 gün kaldı sabredelim bakalım öyle olacakmı sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Cidden çok haklısın şuan da kaç ayda güncellediler o hileyi .evet 2-3 ay önceki roe ye de öyle diyorlardı ama güncellenene kadar oyun kapanmıştı![]()
Diyosun mk lowu ?beklemeyin bence. ban yediler muhtemelen çözümleyemiyorlar. roe artık pc ban atıyor hile kullanmak pek mümkün değil.
beklemeyin bence. ban yediler muhtemelen çözümleyemiyorlar. roe artık pc ban atıyor hile kullanmak pek mümkün değil.
röe örtök bön ötöyör tömömmöbeklemeyin bence. ban yediler muhtemelen çözümleyemiyorlar. roe artık pc ban atıyor hile kullanmak pek mümkün değil.
ben size hile yapamazsınız demedim ki hemen kendinizce eğlenmişsiniz. ban atıyor oyun pcye. ben bu hileyi kullanıp pc ban yedikten sonra çözümünüz var mı ?
ben size hile yapamazsınız demedim ki hemen kendinizce eğlenmişsiniz. ban atıyor oyun pcye. ben bu hileyi kullanıp pc ban yedikten sonra çözümünüz var mı ?