Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gAm üstünde reçel bugünlerde geçer
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
onaylanmadı diyo niye ya
dostum onun önemi yok onaylama sistemi şu an devrede değil normal istediğin hileyi bulup yükle dersen aktif hale gelecektir

ambot have some bugs some times midle of the fight it aim sky Please FIX! thanks for hard working

elin gavuru gelsin desin ki bi kaç problem var ama yine de teşekkür ederiz uğraşmıssınız

aimbot çöp adama sağ tık (aimbot'a) sıkarkene kafayı yiyor +hiç vurmuyor hile iyi ama aimbot düzelilmesi lazım

birde bizimkine bak :D sanarsın anasının karnından bedava hackle doğdu

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
programa giriyorum roe tıklıyorum yükle diyorum, oyun bekleniyor diyor yöle kalıyor

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
The cheat is already outdated after the update 2 hours ago the game crashes everytime you inject it

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bi roe atayım didim tam da güncellemeye alınmıs :D sansım gene tam headshot atiyor :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Developer of ROE XMROE Vip Hack is XMaze. He is sleeping right now. He will update this hack when he wake up. So, probably in 24 hours, I mean today he will update this hack. I will not close this thread. If you have question, you can share it to us . Have a nice day.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Translate

XMROE Vip Hack'in geliştiricisi XMaze. Şu anda uyuyor. Uyandığında bu hack'i günceller. Yani, muhtemelen 24 saat içinde bugün bu hack'i güncelleyecektir. Bu parçayı kapatmayacağım. Sorunuz varsa, bize paylaşabilirsiniz. İyi günler.

Üye
7 HİZMET YILI
aimbot gayet güzel çalışıyor. aimbot distance'i 300 lere falan düşürün yoksa mapde gördüğü her yere kaymaya başlar. Fov tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum ama onu da 35-40 civarına çektim. adama sıkarken hiç anlık kitlenme olmadan rahat rahat vuruyorum :)

Üye
7 HİZMET YILI
aimbot gayet güzel çalışıyor. aimbot distance'i 300 lere falan düşürün yoksa mapde gördüğü her yere kaymaya başlar. Fov tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum ama onu da 35-40 civarına çektim. adama sıkarken hiç anlık kitlenme olmadan rahat rahat vuruyorum :)
şuan ben işteyim hile aktif mi çalışıyor mu?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hack Updated guys. Have fun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...