evet steam için yapıldı garenada çalısıyormu bilmiyoruz deneyen olursa haber versin.steamde calısıyor mu
dostum onun önemi yok onaylama sistemi şu an devrede değil normal istediğin hileyi bulup yükle dersen aktif hale gelecektironaylanmadı diyo niye ya
ambot have some bugs some times midle of the fight it aim sky Please FIX! thanks for hard working
aimbot çöp adama sağ tık (aimbot'a) sıkarkene kafayı yiyor +hiç vurmuyor hile iyi ama aimbot düzelilmesi lazım
operada olmuyor googlechrome kullanmak zorundasın.siteye giriş opera ile olmuyor sanırım sadece google chrome
Konu içerisindeki önerilen aim ayarlarını kullanın.Arkadaşlar veya Yetkililer Bu oyundaki aim bot ayarını yapamadım yardımcı olurmusunuz adam kitlenince sıkmaya başladığımda sağ sol yapıyor ve ardından sapıtıyor oraya buraya kayıyor yardımcı olursanız sevinirim
şuan ben işteyim hile aktif mi çalışıyor mu?aimbot gayet güzel çalışıyor. aimbot distance'i 300 lere falan düşürün yoksa mapde gördüğü her yere kaymaya başlar. Fov tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum ama onu da 35-40 civarına çektim. adama sıkarken hiç anlık kitlenme olmadan rahat rahat vuruyorum![]()
Beklemedeyiz şuan için.şuan ben işteyim hile aktif mi çalışıyor mu?
Halbu ki hiç belli etmeden oynadım ama ; Account has been suspendedHack Updated guys. Have fun.