波マリファナ
Ultra Üye
dostum 6gb 1060 var ???Yavas bilgisayarlarda tahminim hacki injecte etmesi vakit aldigi icin anti hack programi buluyor diye dusunuyorum suspend edip injecte edilmesi gerekior gibime gelior
dostum 6gb 1060 var ???Yavas bilgisayarlarda tahminim hacki injecte etmesi vakit aldigi icin anti hack programi buluyor diye dusunuyorum suspend edip injecte edilmesi gerekior gibime gelior
Kanka chamlar çalışmıyor. UI'ı indirip yeniden denedim yine olmadı haberin olsun bi bak istersen"Ring Of Elysium" XMRoe updated
--
"Ring Of Elysium" XMRoe güncellenmiştir![]()
Adminle calistir ve antivirus programlari deaktive et ben oyle yaptim olduYok abi son güncellemede bende de bir sıkıntı var çözemedim loader geliyor ama ne aimbot çalışıyor ne bişey.
Çözüm bulursan haber et usta 2aydir bekliyorumaga 2028e kadar ban yedim üstelik adam akıllı kullanamadan? kaldırabiliyor muyuz banı?
Hileler neden ücretsiz?
dostum diğer adamlar da aşırı hile kullanıyor adam daha ben çıkmadan tarıyor ve birşey yapamıyorum çıksam da aim yine de havaya kayabiliyor bazen geçen oto ayarlanıcak demiştin ne zaman gelir o güncelleme
Usta aime el attın mı ?
aimbotla ilgili önümüzdeki yamada düzeltmeler olucak, otomatik aimbot ayarı yapan bi olayda yapıcam fare hassasiyetinize göre çalışcak.
Ban yedim yazdın oyuna girebiliyon mu ustayav senin poponuyesinlerr eyww kral
yeni hesap açınca giriliyor muş hwid falan değil zaten başta hwid sandım aynı hesaba girmişim yaBan yedim yazdın oyuna girebiliyon mu usta