Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ban sorununu nasıl cozcez ya ne yaptıysam olmadı başka hesaplada girmiyor hwid tmac değiştim format attım sürücü değiştirdim

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Trojan la alakali yok Bu Program Windows Systemine Bagli degil kendileri Programladiklari icin MemoryRead Protecsion oldugu icin her Antivir Programmi Troja olarak görüyor.

Bi Tehlikesi yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyunu açıyorum sonra hileyi açıyorum veriler alınıyor yazıyor ve öyle kalıyor 10 15 dk beklesemde açılmıyor hile.

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Cheat is up-to date! Becarefull for reports, cheat is %100 undetected. Play legit and stay safe :).

--

Hile güncel, legit yani belli etmeden oynarsanız güvende kalırsınız. Hile %100 algılanamaz keyfinize bakın.

Üye
7 HİZMET YILI
reis survival royal icin bir şey söylemeyecekmisin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Cheat is up-to date! Becarefull for reports, cheat is %100 undetected. Play legit and stay safe :).

--

Hile güncel, legit yani belli etmeden oynarsanız güvende kalırsınız. Hile %100 algılanamaz keyfinize bakın.

kardeşim daha önceden banlanmıştım. pcye format attım başka bi gerekçe ile neyse tam maç buluyor match found diyor ban man admin falan bişeyler yazıyor ekranda sorun neyden kaynaklı acaba? farklı bi hesaptan giriş yapıyorum

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI

--

After the game is injected, there will be a wrong thread report after a while. This is not an anti-cheat measure for Tencent. Thread files and bug reports are in the game installation directory. Please pay attention to it.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
After the game is injected, there will be a wrong thread report after a while. This is not an anti-cheat measure for Tencent. Thread files and bug reports are in the game installation directory. Please pay attention to it.
Send a scrennshot

Ring of elisium oynadim hackle hersey iyi calisti sonra ring of elisiumu kapattim Pubg steam version oynicaktim hacksiz Ban yedim bu nasil oldu

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ring of elisium oynadim hackle hersey iyi calisti sonra ring of elisiumu kapattim Pubg steam version oynicaktim hacksiz Ban yedim bu nasil oldu
ROE ve PUBG nin anti cheatları farklı. ROE hilesi yüzünden PUBG den ban yeme şansınız 0. İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...