nasıl ban yedin reportdan dolayı mı ?Ben Ban yedim.. ama yeni hesap açinca oyun bunu bulup tekrar oyundan atiyor nasil engelleyebilirim acaba bilen var mi?
Adamlar ban atmakta haklı ama tahminen kaç report yedin ben kaç kişinin içinden geçtim 2 günde tier 20 oldu yine ban yemedim nasıl olcakherkes hemen hemen ban sebebi aynı dır bende reportan ban yedım 2028 kadar uzak dur dıyorlar bıde utanmadanbende dururmuyum hemen yeni bir stem hesap sonra ver oyuna reporta devam
)))
Post automatically merged:
bndeki ayarlar 50 .. 7 … 650
Araçları Gösterme Çalışmıyor Bu Sürümde.
ben ban yedim yeni hesap açtım giremiyorum çözümüyok mu bununaynen düzeltilicek.
Bende diyorum neden oyun bekleniyor denilip kalıyor teşşekürler.2-3 saat önceki güncellemeden dolayı hile tekrar güncellendi ve aktifleştirildi.
--
Cheat updated for update on 2-3hr ago.
Sen nasıl bir kralsın yaaa2-3 saat önceki güncellemeden dolayı hile tekrar güncellendi ve aktifleştirildi.
--
Dostum Araç Göstermeme Problemi Ne Zamana Düzelir Acaba2-3 saat önceki güncellemeden dolayı hile tekrar güncellendi ve aktifleştirildi.
--
2-3 saat önceki güncellemeden dolayı hile tekrar güncellendi ve aktifleştirildi.
--
Can ESP display lines be larger? It’s not so obvious to see people in the distance now.
Dostum Araç Göstermeme Problemi Ne Zamana Düzelir Acaba
Veriler alınıyorda kalıyor, neden acaba?