Süper Üye
1.5 ay oldu kullanalı ban yemedim hala devamDaha ban yememenin sebebi riottan değilde hileden kaynaklanan bir güzelliktir diye düşünüyorum. Hileyi ne zamandır kullanıyosun ve ban yemedin?
Ortalama ömür biçebilir misin çünkü 3 gündür smurfde kullanıyorum ve tek kelimeyle süper bi hile.Lazy sağlam Gos falan direk attırıyordu. Ama yakında yersin çok dert etme
Peki hiç önlem aldın mı? Mesela hile dosyasını oyunu kapattıktan sonra silmek veya onarmak tarzı bişey yaptın mı1.5 ay oldu kullanalı ban yemedim hala devam
hayır hiç bir önlem almıyorum klasik bir kullanıcıyım. as hesabımda kullanıyorum taktir seviyem yüksek ondan mı acabaPeki hiç önlem aldın mı? Mesela hile dosyasını oyunu kapattıktan sonra silmek veya onarmak tarzı bişey yaptın mı
Olabilir sıralı bi sistemi varsa yani takdiri düşük seviyelerin önceliği olabilir.hayır hiç bir önlem almıyorum klasik bir kullanıcıyım. as hesabımda kullanıyorum taktir seviyem yüksek ondan mı acaba
Kişiden kişiye değişiyor ve evet perma atıyorlar.bide sitede ban süresi 1 hafta veya 1 ay diyo bu doğrumu acaba yoksa perma mı atıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?