Lp reborn valorant ban sıkıntısı gelişmeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bazı arkadaşlar attığım ticketten sonra gelen yanıt gelince geri dönüş yapmamı istemişti. Riot games ve boş banları sağ olsun olumsuz cevap verdiler, büyük ihtimalle bir daha asla valoranta para yatırmayacağım :D Zerre hak etmeyen bir oyun 1000Tl üstü yatırım yaptım ve benim için bu büyük para birimi. bazı kişilerin 3000Tl üstü yatırım yaptığı hesaplarda ban yemiş olabilir, ama dediğim gibi benim için 1000tl yüksek bir birim. Yani oynarsamda hile açacağım. bundan sonra riotun oyunlarını normal bir şekilde oynamam.

1656346175655.png

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
başka oyunlarında hile açıp ban yersen normal dostum bende ban yedim kabulleniyorum boş oyun kitlesi de kanser kendisi de

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
abicim hepsi kanser ben oynamaktan bıktım hileye gectim ejder vandallı yagmacı op faln hepsi gitti

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka ben şu ana dek bir şey yemedim çok mu riskli kullandın acaba durumu anlatır mısın biz de dikkat edelim

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sana söylemistim 3 ay ban yersin diye. eğer erkenden istiyorsan spoofer satın al

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ilk başta haksız yere ban yediğim halde tekrar hesaplar açtım amk oyunu pc de 3. part yazılım oldugu için banladı boku çıktı riotun her oyununda hile açtım açmayada devam edeceğim

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
sana söylemistim 3 ay ban yersin diye. eğer erkenden istiyorsan spoofer satın al
Kanka Spoofer ile uğraşmam ya ban yememde iyi oldu ablam valoranta çok zaman harcıyordu bilgisayara vakit bırakmıyordu bana :D
Post automatically merged:

başka oyunlarında hile açıp ban yersen normal dostum bende ban yedim kabulleniyorum boş oyun kitlesi de kanser kendisi de
Yani şey bilgisayarımda 3. parti yazılımlar bulunuyor bilgisayarımda roblox exploit bulundurdum diyede 1.Hesabımda yedim zaten
Post automatically merged:

abicim hepsi kanser ben oynamaktan bıktım hileye gectim ejder vandallı yagmacı op faln hepsi gitti
Delected hile oynarsan ban yersin kanki araştırırsan undelected hileler bulunuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Lol hilesi yapıcaksan valorant yükleme kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...