Riot Client dosyasını siliyorum LOL Client'e girerken hata veriyor RiotClientServices.exe bulunamadı diyeMerhabalar riot clienti dosya konumuna giderek dosyasını silin sonrasında valoranta ya da lol clientine girin otomatik olarak riot clienti indirecektir bu yolu izlerseniz sorununuz çözülecektir çözülmez ise linkten hextech repair tool indirip onarım yapabilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Tamadır lütfen ilk mesajımdaki linkten Hextech repair tool uygulamasını yükleyip onarın sorununuz düzelecektir düzelmez ise sorun karşı taraftan da kaynaklanıyor olabilirRiot Client dosyasını siliyorum LOL Client'e girerken hata veriyor RiotClientServices.exe bulunamadı diye
Kanka bulamadim o programi sitelerindeTamadır lütfen ilk mesajımdaki linkten Hextech repair tool uygulamasını yükleyip onarın sorununuz düzelecektir düzelmez ise sorun karşı taraftan da kaynaklanıyor olabilir
Kanka bulamadim o programi sitelerinde
tesekkur ederim kanka, sende de bu problem var mi? Gameforge'ye login olamiyorum uygulamasi uzerinden sanallastirmayi actim BIOS'tan ondan dolayi olabilir mi?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hayır bende sorun yok sanallaştırmayı kapatıp dene bakalım düzelicek mitesekkur ederim kanka, sende de bu problem var mi? Gameforge'ye login olamiyorum uygulamasi uzerinden sanallastirmayi actim BIOS'tan ondan dolayi olabilir mi?
Deniyorum kanka şimdiHayır bende sorun yok sanallaştırmayı kapatıp dene bakalım düzelicek mi
Yok kanka düzelmedi ya nedense Riot'a ticket aticam oraya da login olamıyorum hesap girişi yapamıyorum çok saçmaDeniyorum kanka şimdi
Acaba kullandığın hesapdan olabilir mi, modeme rest atmayı denedin miDeniyorum kanka şimdi
Post automatically merged:
Yok kanka düzelmedi ya nedense Riot'a ticket aticam oraya da login olamıyorum hesap girişi yapamıyorum çok saçma
Yok denemedim ama login olamıyorum direkt olarak siteye yani login olmam icin kullanici adi sifre sormuyor ve sadece bu LOL'de değil. Gameforge'de de login olamıyorum hesap doğru olmasına ramen uygulamasından giriş yapamıyorumAcaba kullandığın hesapdan olabilir mi, modeme rest atmayı denedin mi
Kullandığın internetden olabilir vpn açıp yada modeme restart atmayı denedin miYok denemedim ama login olamıyorum direkt olarak siteye yani login olmam icin kullanici adi sifre sormuyor ve sadece bu LOL'de değil. Gameforge'de de login olamıyorum hesap doğru olmasına ramen uygulamasından giriş yapamıyorum
Yok kanka modemi restleyeyim bir en iyisiKullandığın internetden olabilir vpn açıp yada modeme restart atmayı denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?