Riot Games, pingleri düşürmek için Cisco ile işbirliğini duyurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
:resim:

1.jpg

:yazı:

Riot Games, LoL Esports ekosistemini güçlendirmek için teknoloji devi Cisco ile yeni bir işbirliği başlatıyor.

Ortaklığın bir parçası olarak Cisco, League of Legends Esports için beş kıtada ve üç küresel etkinlikte güvenilir altyapı ve ağ oluşturma yetenekleri sağlayacak, profesyonel oyuncuların rekabet deneyimini artıracak ve taraftar deneyimini bir sonraki seviyeye taşıyacak. Cisco ağ çözümleri, yalnızca profesyonel LoL Esports için üç büyük küresel etkinlikte kullanılan özel bir 'Realm' oyun sunucusuna ev sahipliği yapacak: League of Legends Dünya Şampiyonası, Sezon Ortası Turnuvası ve All-Star Etkinliği. Cisco'nun güvenli, esnek ve güvenilir ağ oluşturma teknolojisi, hayranlara geçen yıl 10 yaşında olan dünyanın en popüler e-sporlarını sunan sağlam bir altyapı görevi görecek.

"Yüksek kaliteli ağ altyapısı, üst düzey oyun deneyimi için çok önemlidir"

Riot Games'in e-spor teknolojisi başkanı Scott Adametz, bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı: "Tamamen teknolojiye dayanan bir spor olarak, League of Legends için güvenilir ve güvenilir bir ağ üzerinde çalışmak çok önemlidir. Yüksek kaliteli bir altyapı, üst düzey bir e-spor deneyimi için gereklidir." Şimdi, Cisco bizim haline geldi. Ortaklarımızla, dünyanın dört bir yanındaki hayranlara ve profesyonel oyunculara en iyi e-spor deneyimini sağlamak için gerekli altyapıyı oluşturabilir ve genişletebiliriz. "

Cisco'nun küresel spor pazarlaması direktörü Brian Eaton şu açıklamayı yaptı:

"Riot Games ile ortaklığımız, oyunculara ve dünya çapındaki milyonlarca taraftar için en iyi deneyimi sağlamak üzere e-spor ve çevrimiçi endüstrilerdeki liderleri bir araya getirmemize olanak tanıyor. Cisco, İnternet'i gelecek için yeniden tasarlamaya kararlı ve e-spor bu hedefte rol oynuyor. Önemli bir rol oynuyor. Çevrimiçi iş ve boş zaman etkinlikleri yapan insan sayısı her zamankinden daha fazla. Bu nedenle, gelecekte gerekli olan görsel kaliteyi ve hızı sağlamak için son derece güvenli ve esnek bir altyapı oluşturmak çok önemli. "

Cisco, Riot Games'e Cisco UCS ›blade sunucuları ve raf sunucuları ve Nexus veri merkezi anahtarları gibi oyun performansını ve stüdyo akış kapasitesini önemli ölçüde artıracak bazı önde gelen teknolojileri sağlayacaktır. Ayrıca Cisco Riot Bölgesel Yayın Merkezinin rekabetçi bütünlüğünü destekleyecek ve küresel e-sporlara uzun yıllar hizmet edebilecek esnek bir yapı sağlayacaktır.

:resim:

2.jpg

:yazı:

Sihirdarın yarığındaki Ping değerini 1 milisaniyenin altında kontrol edin

League of Legends, sürekli stratejik planlama ve hızlı yanıt süresi gerektiren bir e-spor etkinliğidir. Profesyonel oyuncular için mümkün olan en kısa gecikme (veya ping değeri) ile oynayabilmek gerekir. Riot ve Cisco, Cisco teknolojisini `` sahaya '' uygulayarak, profesyonel oyuncuların Summoner's Rift ile 1 milisaniyeden daha az ping değeriyle rekabet etmesine yardımcı olarak, neredeyse anında yanıt süresi ve sorunsuz oyun sağlar. . Önceki teknolojiyle karşılaştırıldığında, yeni Cisco sunucusunun performansı% 200'e kadar artırması bekleniyor.

Küresel Oyun Ağı;

Riot Esports, önümüzdeki on yılda e-sporu desteklemek için yeni küresel altyapı ve ağ geliştirme geliştirmek üzere Cisco ile çalışmayı planlıyor. Cisco'nun küresel ve bölgesel çabaları, Riot'a dünya çapında birinci sınıf oyun etkinliklerine ev sahipliği yapmak için gereken esnekliği, erişilebilirliği ve güvenliği sağlıyor. Cisco’nun gelişmiş ağ teknolojisini kullanan evdeki hayranlar, LoL Esports yayınlarını gecikmeyi azaltan ve kaliteyi artıran bir şekilde izleyerek daha fazla heyecanlanacak.

Bölgesel yayın merkezlerinin geliştirilmesi;

Riot Games'in dünya çapında rekabetçi bütünlüğü standartlaştırma ve geliştirme küresel girişiminin bir parçası olarak; Bölgesel stüdyolarda her biri yeni Cisco Intersight SaaS çözümü tarafından merkezi olarak yönetilen 200'den fazla yeni turnuva oyun sunucusu oluşturacak. Riot Games, bölgesel profesyonel maçlarda daha iyi performans sağlamak için sanallaştırma, depolama ve işleme dahil olmak üzere 12 bölgesel yayın merkezini kapsayacak şekilde Cisco UCS B-serisi blade'leri, C-serisi raf sunucuları ve Nexus 3000/7000 anahtarlarını kullanır. hafif gecikmeler. altyapı inşa edecek. Cisco blade devresi, yeni donanıma ihtiyaç duymadan yayın merkezlerini kolayca uyarlayarak ve çalıştırarak potansiyel yeni espor uygulamalarının sorunsuz bir şekilde çevrimiçi hale getirilebilmesini sağlar.

Global Riot Nesne Depolama;

Esporda dünya lideri olan Riot Games, içerik dağıtımı, medya işleme ve küresel bir içerik arşivini desteklemek için nesne depolamada küresel bir genişleme başlatacak. Riot, Cisco Depolama İçin Optimize Edilmiş Bilgi İşlem Çözümlerinden yararlanarak, eski içeriği korumak için mevcut depolama ve kapasiteyi en azından üç katına çıkaracak bir arşiv oluşturacaktır. LoL Esports, 2019 Dünya Kupası Finali sırasında dakikada ortalama 21,8 milyon izleyici ile son on yılda dünyanın en büyük sporu haline geldi. Cisco League of Legends Esports'un küresel sponsoru olan Mastercard, Louis Vuitton, Unilever AX, Red Bull, OPPO, State Farm ve Secretlab gibi dünyanın en tanınmış markalarına katılıyor.​

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Pek sanmıyorum türkiye standartlarında ama riot games boşa kürek çekmez bakalım , görelim .

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
gayet ıyı bı çalısmaya benzıyo
fakat turkıye de ne kadar ıse yarar tartısılır

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende zaten öle fazla bir ping yok 18 ms ama gene de iyi olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
En azından böyle bir şeye niyetlenmek güzel olabilir.
Türkiye adına sevindirici bir haber
bende zaten öle fazla bir ping yok 18 ms ama gene de iyi olabilir
Ne kadar riot games içinde olsa İstanbulda sunucuları var bildiğim kadarıyla. Bu çalışma diğer platformlar içinde öncü olacaktır.

Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
EUW'da ping alan benim gibi birçok kişi vardır. Eğer böyle bir sistem gelirse gerçekten iyi olur.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Özellikle urf veya yeni oyun modları geldiğinde Pbe'ye girip denemeye kalktığımda doğru düzgün kombo bile atamayacak seviyede pingle oynuyordum ki ping düşük olsa gayet keyifli bir yer pbe.Bilmiyorum Pbe'yi Türkiye açısından etkiler mi ama etkilerse aşırı memnun kalacağım bir çalışma olur.Yazı ve bilgi için teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Özellikle urf veya yeni oyun modları geldiğinde Pbe'ye girip denemeye kalktığımda doğru düzgün kombo bile atamayacak seviyede pingle oynuyordum ki ping düşük olsa gayet keyifli bir yer pbe.Bilmiyorum Pbe'yi Türkiye açısından etkiler mi ama etkilerse aşırı memnun kalacağım bir çalışma olur.Yazı ve bilgi için teşekkürler.
etkılemez bence 200 pıng en fazla kaca dusebılır o da tartısılır acıkcası dusmez bence o kadar pıng

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
etkılemez bence 200 pıng en fazla kaca dusebılır o da tartısılır acıkcası dusmez bence o kadar pıng
Yine 140 150 civarlarında oynarken aşırı kötü değildi oynanacak seviyedeydi fakat 160'ın üstüne çıktığı andan itibaren oynanmıyacak hal aldı.190-210 arasında oynuyorum Pbe'de hiç oynanmıyor maalesef ama 150 130'a düşerse oynanacak seviyede olur gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
tr hariç başka sw lerde oynadigimizda en az 200 ping görüorum ben düzeltirlerse cok iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
pingiz oyun oynicaksak cok güzel olur güzel bi iş cikartilar ortaya umarim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lol ün yapimcilari gayet zek bence bir bildikleri vardir her oyunlari çok iyi volorant lol 2side süper bide cs go tam 3 lü

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bişey değişceğini sanmıyorum ben yine eu da 3k pingle oynarım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk riot öyle ping hemen uçuyo her şeyde ama pek sanmiyorum dediğin şey işe yaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...