Riot Games'in geliştirdiği AC'si hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar herkese. Birçoğunuz; "LoL için script gelecek mi?", "Ban atmayan hile gelsin, seçkin üye yapın." vb. diyorsunuz. Bunun çok kişinin kullanması veya Riot'un tespit etmesiyle bir ilgisi yok. Riot Games AC'sini geliştirdi, bu ne demek mi oluyor? Açıklayalım o zaman:

Riot Anticheat'de 3 modül var;

Modül 0 Dosya kontrolü yapıyor, debugger ve external kontrolü yapıyor.
Modül 1 DLL algılıyor.
Modül 2 ise Patch algılıyor.

Yani bu demek oluyor ki "Internal" olan bütün scriptler kısa bir süre içerisinde ban atar, atmadığını iddia eden varsa da itibar etmeyiniz. "External" olan scriptlerin ban süresini bilmiyorum ama internal scriptlere göre daha uzun olduğu kesin.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hocam zaten tüm scriptlerin ban riski var yani eninde sonunda herkes banı tadacak yapacak bir şey yok ama dediğiniz gibi Riot AC'sini çok geliştirdi. Kasım-Aralık gibi hile kullanan, kullanmayan herkes banlandı. HWID ban sistemi getirecek gibi oldu ama orada bir frenlediğini düşünüyorum.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu Sistemi Daha Öncede Görmüştüm Nasıl Çalıştığını Belli Zaten

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hocam zaten tüm scriptlerin ban riski var yani eninde sonunda herkes banı tadacak yapacak bir şey yok ama dediğiniz gibi Riot AC'sini çok geliştirdi. Kasım-Aralık gibi hile kullanan, kullanmayan herkes banlandı. HWID ban sistemi getirecek gibi oldu ama orada bir frenlediğini düşünüyorum.
Doğru diyorsunuz hocam. Evet ban riski kesinlikle var, fakat şöyle bir durum var; ban riski aylar sürüyordu eskiden. Ama şimdi 1-7 gün arası ban atıyor.
Post automatically merged:

Bu Sistemi Daha Öncede Görmüştüm Nasıl Çalıştığını Belli Zaten
Evet, kökten bitirdiler script piyasasını.

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
300-500 maç atıp ban yemeyenler gördüm s4-s5 zamanlarında fakat dediğiniz gibi artık çok kısa sürede ban atabiliyorlar. özellikle ''iternal'' dediğin 1 aram maçı sonrası bile ban yiyebiliyor. riot games eskiden de hile konusunda en iyisiydi bence.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
300-500 maç atıp ban yemeyenler gördüm s4-s5 zamanlarında fakat dediğiniz gibi artık çok kısa sürede ban atabiliyorlar. özellikle ''iternal'' dediğin 1 aram maçı sonrası bile ban yiyebiliyor. riot games eskiden de hile konusunda en iyisiydi bence.
Evet, 1 sezon boyunca gidiyordu bütün hesaplar. 2017'de 3-6 ay arasına düştü. Ve günümüz...

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Keşke biraz salsa da oynasak cidden eski günleri özlüyorum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Keşke biraz salsa da oynasak cidden eski günleri özlüyorum
Ah keşke, o kadar özledim ki LazySharp'ın ilk çıktığı zamanları... Ama şöyle bir düşüncem var; bu yaz Riot kökten kapattı AC'yi 3 ay gibi bir süre sürdü. Belki tekrar kapatırlar ama kalıcı olması imkansız.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bilgilendirici konu eline sağlık dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...