- Yasaklandı
-
Unknown
Banlı Üye
Doğru diyorsunuz hocam. Evet ban riski kesinlikle var, fakat şöyle bir durum var; ban riski aylar sürüyordu eskiden. Ama şimdi 1-7 gün arası ban atıyor.Hocam zaten tüm scriptlerin ban riski var yani eninde sonunda herkes banı tadacak yapacak bir şey yok ama dediğiniz gibi Riot AC'sini çok geliştirdi. Kasım-Aralık gibi hile kullanan, kullanmayan herkes banlandı. HWID ban sistemi getirecek gibi oldu ama orada bir frenlediğini düşünüyorum.
Evet, kökten bitirdiler script piyasasını.Bu Sistemi Daha Öncede Görmüştüm Nasıl Çalıştığını Belli Zaten
Geçmiş Olsun Artık HerkeseDoğru diyorsunuz hocam. Evet ban riski kesinlikle var, fakat şöyle bir durum var; ban riski aylar sürüyordu eskiden. Ama şimdi 1-7 gün arası ban atıyor.
Post automatically merged:
Evet, kökten bitirdiler script piyasasını.
Evet, 1 sezon boyunca gidiyordu bütün hesaplar. 2017'de 3-6 ay arasına düştü. Ve günümüz...300-500 maç atıp ban yemeyenler gördüm s4-s5 zamanlarında fakat dediğiniz gibi artık çok kısa sürede ban atabiliyorlar. özellikle ''iternal'' dediğin 1 aram maçı sonrası bile ban yiyebiliyor. riot games eskiden de hile konusunda en iyisiydi bence.
Ah keşke, o kadar özledim ki LazySharp'ın ilk çıktığı zamanları... Ama şöyle bir düşüncem var; bu yaz Riot kökten kapattı AC'yi 3 ay gibi bir süre sürdü. Belki tekrar kapatırlar ama kalıcı olması imkansız.Keşke biraz salsa da oynasak cidden eski günleri özlüyorum
Teşekkür ederim. <3bilgilendirici konu eline sağlık dostum
Hayır.Lolde hwid ban sistemi aktif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?