Riot hesabını Xbox'a bağlarken mail adresine mail gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selam dostlarım. Az önce Xbox Game Pass satın almıştım. Riot hesabımı Xbox bağlamak istedim. Tarayıcıdan Riot Games bağlamak istedim ve oturum açtıktan sonra doğrulama istemişti. Ben de Gmail'e giriş yaptım. Sonra doğrulama kodu gelmedi. Tekrar gönder seçeneğine tıkladım. Yine gelmedi. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bazen spama düşüyor kontrol etmeni öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Oradan tüm postalar seçeneğini seç tüm postalar gözükecektir bi kere yenile sonra baktın hala yok bir kaç gün bekle sonra tekrar dene bendede buna benzer sorunlar oluyordu oyunlarda instada falan ama bir kaç gün sonra geliyordu mailler düzeliyordu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ticket yolla birşeyler yap köpür zaten adminler işini düzgün yapmıyor riot'da bulunanların çoğu

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bazen spama dusuyor oraya bak reis eger olmuyorsa vpn ile dene

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Farklı tarayıcıdan girip mail göndertmeyi dene saçma şekilde düzeliyor bazen

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bu tarz şeyler nadiren de olsa yaşabiliyor yarın tekrar denersen olur büyük ihtimal. olmazsa da senin yaptığın yanlış bir şeyler vardır

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu tarz şeyler nadiren de olsa yaşabiliyor yarın tekrar denersen olur büyük ihtimal. olmazsa da senin yaptığın yanlış bir şeyler vardır
yok kanka yanlış birşey yaptığım yok herşeyi kontrol ettim mail hesabını hatta tarayıcıyı değiştirdim yine aynı sonuç kıldı

Üye
2 HİZMET YILI
Tamamen Riot ile alakalı bir durum. Şifre sıfırlama bağlantısı göndermeyip en sonunda gönderen Riot, şifreyi değiştirmeme rağmen eski şifreyle giriş yapabilmeme izin veriyordu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...