Riot Hilelere neye göre ban atıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
2 gün önce boost siparişi geldi hesaba girdim yaptım ertesi günü hesap kalıcı olarak yasaklandı, bilgisayarımda her hangi bir hile vs. yok diğer oynadıgım hesaplara hala girip oynayabiliyorum ve yasaklanmadı. Nasıl oldu anlamadım bazı konularda gördüm riotun bazen random ban attığını düşünmeye başladım. Başka fikri olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
FLY
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tam anlayamadım ama siz hesaplara hilesiz boost yapıyorsunuz. Yani hesapların asıl sahibi siz değilsiniz anladığım kadarıyla. Boostladığınız kişiler script ile oynanmış veya bot hesaplardan biriyle size boost yaptırmış. Siz hile kullanmasanızda hesapların kendi logları var, kayıt altındalar. Ban sebebi bu olabilir.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Kanka boost yaptığın kişi 3.parti yazılım kullanmış olabilir riot games kafasına göre ban atmaz hiç rastlamadım ya çok fazla report yersen ya da vanguard ya da diğer hile yazılımlarına kullandığın ya da kullandıkları program yakalanırsa öyle ban atıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka senden önceki eleman o zaman hile kullanmıştır veya 3.parti yazılım vardır başka oyundan

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam merhaba öncelikle "Riot games" ile kısıtlandırdığınız için hangi oyun olduğunu bilmiyoruz fakat 2 oyun üzerinden (LOL ve Valorant) konuşacağım. Hesap paylaşımı yapan kişi yani boostlatan kişi muhtemelen 3. parti yazılım kullanmıştır. Eğer kullanmadığını söylüyorsa, riot bildiğim üzere çoklu hesap paylaşımı yapan (Bir hesaba 10-15 farklı ip üzerinden giriş yapılan) hesapları banlıyor (Kesin bir bilgi değil fakat bir kaç arkadaşım bu sebepten ötürü uzaklaştırıldı.). İki sebepten ötürü yemiş olabilir yani. Bu konuda sizlik bir durum yok.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bir ara ban dalgasını açıyolar böyle toplu ban yiyoruz galiba hep başıma öyle geldi

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hesap paylaşımı ve boost yasak oldugu icin belki ban yemiş olabilir

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
o kadar insan var beni bulup nasıl hesap paylaşımından ban atacak çok inanamadım ona
Post automatically merged:

Müşterim hile falan kullanıyor olsa boost yaptırmazdı diye düşünüyorum ve hesabında bir sürü skin vardı kafam çok karıştı kendimden şüphe ettim

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
doğrudan hile koruması ban atıyor eğer oyun dosyalarında bir sorun varsa yada oyunun akışını bozan bir harekette bulunursan ban yersin küfür hakaret ırkçılık yaparsan 14 gün ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam oncelıkle hesabın asıl sahıbı 3. partı yazılım kullanmıs olabılır veya hesap paylasımı yasak dıye bılıyorum valo da ondan dolayıda ban yemıs olabılır hesap ıstersen rıot games sıte uzerınden tıcket acarak sorunu sorabılırsın

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Boost yapan arkadaşın bir şeyler kullanmıştır hocam.

Sancho Panza
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Genelde raporlamayla inceleniyor galiba. Yani sen daha adam çıkmadan duvar arkasından ateş edersen ban yersin garanti

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aşırı belli dodge olayları var mesela ben direkt anlayabiliyorum karşıda 3 4 kişi report atarsa incelemeye alınıyorsunuz daha sonra ceza yemek kacınılmaz

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
disk numarasına atıyorlar bu ara genellikle kaldırması oldukça zor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Boosttan dolayı ban yemiş olma ihtimali var mı

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Konu Valorant bölümüne açılmış hâlâ LOL'den bahsediyorlar.
ChatGPT bile sizden daha zeki (sözüm forumun yorum kasmak için mesaj atan NPC'lerine).

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bazen bende random ban attığını düşünüyorum ya ban yemesi gereken adam ban yemiyor tertemiz adama ban atılıyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
tespit ederse atıyor o yuzden hile koruması onemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...