Riot LoL'deki oyuncu kitlesini arttırmaya calışaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
kitle arttırmakla alakası olduğunu düşünmüyorum benimde hesabımı 5 aydır kullanıyordum 1 saat önce küfürden perma ban yedim 2 ay öncede 15 gün yemiştim .d

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
LoL bitti artık Valoranta yöneldiler LoL'le ilgilenen pek kalmadı :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yıllardır skin hilesi kullanıyorum dereceli maçlarda ara ara hileli onuyorum ban yemedım belli ettir medigin sürece ban yemessin bence..

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yazdıgına katılmıyorum ama cok eski bi oyun tabi guncellemeler geliyor ama yeni oyun cıkardıkları icin artık valoranta odaklanıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Söylediklerin hakkında haklı olabilirsin ama çok fazla oyuncu kitlesi olduğu için de yetişemiyor olabilirler o konu biraz karışık.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sen sadece ban yemediğini sanıyorsun ama onlar herkesi karalisteye alıyor bir anda yasaklanacaksınız.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
%100 banla sonuçlanıyor, 1 saniyeliğine bile oyuna enjekte etsen 1 günde de olsa 5 ayda da olsa eninde sonunda ban yiyorsun :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Valorant isimli oyunu çıkardıkları için biraz boş bıraktılar bence ondan kaynaklı

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hemen banlamıyor şöyle banlamıyor seni karaliste gibi birşeye alıyor seni rapor etselerde etmeselerde hileden ötürü oyun bunu bi şekilde tespit edip sonunda banı atıyor banlanmıyor diye birşey yok hepsi banlanıyor sadece uzun süre sciprt vardır banlanmayan yoktur

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Riot Games Artık Valorant a Öncelik Tanıyor Ban Sistemine bakabilirsiniz
Post automatically merged:

Riot Games Artık Valorant a Öncelik Tanıyor Ban Sistemine bakabilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bence Riot lolü saldı artık. Bütün yatırımlarını Valoranta yapıyor. Bi oranın ban sistemine bakın bir de lolün.
mantıksız bir yorum çünkü lol ekibi ile valorant ekibi birbirinden tamamen farklı. bir fabrikada satın almacılar ile sevkiyatçıların birbirinden alakasız olması kadar uzaklar. Kısacası departman farkı var lolde çalışanlar valorantta çalışmıyor yani.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hile serbest diye bir şey yok adamlar sadecee şuan göremiyorlar anlaşılmıyor ama bulsalar direk ban

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sizce riot games lol'de oyuncu kitlesini arttırmak icin hileleri bilerek engellemiyor olabilir mi? görüşleriniz nelerdir?
Eskiden lol'de hile açmak kesin banla sonuclanıyordu yıllarca cok iyi yaptıkları şeyi şuan niye yapamıyorlar
Sizin görüşleriniz nelerdir?
(hile kullanmayın demiyorum neden hileyi serbest yaptılar onu merak ediyorum benim görüşüm oyuncu kitlesini arttırmak icin yapılan birşey)
eskiden de yasaktı dostum yıllar önce scripten dolayı banlanmıştım ve o sc sitesini kapattırmışlardı belki bilen bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...