Riot Oyunlarındaki Stack Kaderim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lol ve valorantta rank atlamak için şanslı gününde olman gerek sadece

Your Friendly Neighbor
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eskiden böyleydim ve sıralama oynamayı bıraktım

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
nedddiiyooosssun yaaaaa bendemi oynasam :p
Kanka tavsiye etmem. Kenarda böyle eğlence için paran varsa oyna derim. Ben yeşile bastım katladım katladığım parayla skin fln aldım sonra battım tekrar para yatırdım yine battım. Yani bütün paramı valoya yatırmış gibi oldum. ENAYİYİM

Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Bu tam olarak ne anlama geliyor?
Post automatically merged:

Bir haftadır yasaklanmadım

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
lol ve valorantta rank atlamak için şanslı gününde olman gerek sadece
Evet biraz da olsa şans lazım adam akıllı takım gelse kazanma ihtimalin artıyor ama adam önceki maçı kaybetmiş gelmiş sinirini bizden çıkarıyor. Biz napalım kanka yani

eskiden böyleydim ve sıralama oynamayı bıraktım
Kanka ranked dışı oynamanın bi amacı yokmuş gibi geliyo bana hani bana amaç lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Agalar bi türlü çözemediğim olayıdır kendisi. Zamanında çok fazla lol oynardım. Gümüş ve plat hesaplarım vardı ayrı ayrı. İki hesapta da stacktım. Ne düşüyodum ne de çıkıyodum. Valoranta geçtim. Plat ve elmas hesap var elimde ikisinde de stack kaldım. Ne düşüyorum ne çıkıyorum. Bu nasıl mümkün olabiliyor anlamıyorum. Hangi eloya geçsem o elonun stackı oluyorum. Var mı çözüm önerisi olan?
Kendini geliştirmek yerine doğal yeteneklerinle ulaşabileceğin en yüksek yere ulaştığın içindir. O elodan çıkmak için çaba göstermek yerine oynayıp belki çıkarım tarzında oynuyorsundur büyük ihtimalle. Zaten insanlar nasıl daha yüksek eloya çıkıyor sorusunu kendine sorduğun zaman ve cevap arıyorsan, kendini geliştirmeye adarsın ve o şekilde gelişirsin. Git yayıncıları izle nasıl oynuyorlar, ne yapıyorlar vb... Hatta onları taklit et.

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kendini geliştirmek yerine doğal yeteneklerinle ulaşabileceğin en yüksek yere ulaştığın içindir. O elodan çıkmak için çaba göstermek yerine oynayıp belki çıkarım tarzında oynuyorsundur büyük ihtimalle. Zaten insanlar nasıl daha yüksek eloya çıkıyor sorusunu kendine sorduğun zaman ve cevap arıyorsan, kendini geliştirmeye adarsın ve o şekilde gelişirsin. Git yayıncıları izle nasıl oynuyorlar, ne yapıyorlar vb... Hatta onları taklit et.
Kanka zamanında izlemediğim yayıncı denemediğim şey kalmadı. Kassadinscreed izleyip kassadin denedim olmadı kfc izledim fizz denedim olmadı master 1. si izledim daha kolay olur dedim master denedim olmadı. Support olsun bari denedim support biraz çıkardı beni sonra geri tıkandım. GarenForWin izledim garen denedim olmadı. Elayja izledim graves hecarim denedim olmadı. Nasus oynayan bi abi vardı onu denedim olmadı. Umudu yitirdim lars izledim yasuo oynadım olmadı. Kanka çıkamıyorum ama düşemiyorum da. Ne düşecek kadar kötüyüm ne de çıkacak kadar iyiyim. Ama işin saçma yanı her eloda aynı gümüşte oynuyorum aynı platta oynuyorum aynı. Valoranta gelirsek aim konusunda bişey diyemeceğim daha iyi aim olmuyor yani yetenek yoksunuyum sadece oyun bilgisiyle aynı eloda kalıyorum galiba

Şu an lol burst hasarlara dayalı bir oyun hâlinde. sana tavsiyem suikastçi şampiyonlar oynaman yönünde olacaktır. Özellikle Diana gibi belirsiz hasarı olan şampiyonlar Graves gibi çok kuvvetli koridor itme gücüne sahip olan şampiyonlar oyna derim. Valorant mevzusuna gelecek olursak ben kesinlikle odin oynamanı tavsiye ederim hem savunma hem taarruz yönünde müthiş bir silah üstelik aim bile gerektirmiyor :) İyi forumlar.
Önerilerin için teşekkür ederim graves kassadin hecarim diana gibi karakterleri çok denedim fakat bi sonuç alamadım. Odin konusuna gelirsek bende şans yok odin alınca adamlar vandalla kafama 1 atıyolar o yüzden bir şey diyemiyorum

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
takımdan kaynaklı büyük ithimalle

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Agalar bi türlü çözemediğim olayıdır kendisi. Zamanında çok fazla lol oynardım. Gümüş ve plat hesaplarım vardı ayrı ayrı. İki hesapta da stacktım. Ne düşüyodum ne de çıkıyodum. Valoranta geçtim. Plat ve elmas hesap var elimde ikisinde de stack kaldım. Ne düşüyorum ne çıkıyorum. Bu nasıl mümkün olabiliyor anlamıyorum. Hangi eloya geçsem o elonun stackı oluyorum. Var mı çözüm önerisi olan?
oynayış tarzını değiştir oynadıgın hero yu veya karakteri değiş takımla girmeye çalış dc den pre ile

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum biz o duruma kişinin kapasitesi diyoruz bir yerde stacklandıysan senin maksimum kapasiten orasıdır o durumdan nasıl mı çıkacağız antrenman yapmalısın Valorant için Aimlab önerebilirim gözle görülür fark yaratır düzenli çalışma ile kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardo op heroları mainle tek başına cık öneri kassadin vladimir irellia falan tek taşıcak karakterler

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu düzelmez heralde

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
riot oyunları tamamen coinflipten ibarettir ve uzun zaman oynayan insanlar bunu idrak edebilir, absürt derecede iyi oynamadığın sürece her zaman stucksındır

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
tamamen oynayış ile alakalı bende valorant oynarken gümüşten çıkamıyordum sürekli aynı şeyi yapmayacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...