nedddiiyooosssun yaaaaa bendemi oynasamKanka kumar oynayıp parayı kırıp sağlam yatırdım her silahta en azından 1 skinim var yani öyle söyleyeyim
nedddiiyooosssun yaaaaa bendemi oynasamKanka kumar oynayıp parayı kırıp sağlam yatırdım her silahta en azından 1 skinim var yani öyle söyleyeyim
birazcıkda yetenek.lol ve valorantta rank atlamak için şanslı gününde olman gerek sadece
Kanka tavsiye etmem. Kenarda böyle eğlence için paran varsa oyna derim. Ben yeşile bastım katladım katladığım parayla skin fln aldım sonra battım tekrar para yatırdım yine battım. Yani bütün paramı valoya yatırmış gibi oldum. ENAYİYİMnedddiiyooosssun yaaaaa bendemi oynasam![]()
Evet biraz da olsa şans lazım adam akıllı takım gelse kazanma ihtimalin artıyor ama adam önceki maçı kaybetmiş gelmiş sinirini bizden çıkarıyor. Biz napalım kanka yanilol ve valorantta rank atlamak için şanslı gününde olman gerek sadece
Kanka ranked dışı oynamanın bi amacı yokmuş gibi geliyo bana hani bana amaç lazımeskiden böyleydim ve sıralama oynamayı bıraktım
Kendini geliştirmek yerine doğal yeteneklerinle ulaşabileceğin en yüksek yere ulaştığın içindir. O elodan çıkmak için çaba göstermek yerine oynayıp belki çıkarım tarzında oynuyorsundur büyük ihtimalle. Zaten insanlar nasıl daha yüksek eloya çıkıyor sorusunu kendine sorduğun zaman ve cevap arıyorsan, kendini geliştirmeye adarsın ve o şekilde gelişirsin. Git yayıncıları izle nasıl oynuyorlar, ne yapıyorlar vb... Hatta onları taklit et.Agalar bi türlü çözemediğim olayıdır kendisi. Zamanında çok fazla lol oynardım. Gümüş ve plat hesaplarım vardı ayrı ayrı. İki hesapta da stacktım. Ne düşüyodum ne de çıkıyodum. Valoranta geçtim. Plat ve elmas hesap var elimde ikisinde de stack kaldım. Ne düşüyorum ne çıkıyorum. Bu nasıl mümkün olabiliyor anlamıyorum. Hangi eloya geçsem o elonun stackı oluyorum. Var mı çözüm önerisi olan?
Kanka zamanında izlemediğim yayıncı denemediğim şey kalmadı. Kassadinscreed izleyip kassadin denedim olmadı kfc izledim fizz denedim olmadı master 1. si izledim daha kolay olur dedim master denedim olmadı. Support olsun bari denedim support biraz çıkardı beni sonra geri tıkandım. GarenForWin izledim garen denedim olmadı. Elayja izledim graves hecarim denedim olmadı. Nasus oynayan bi abi vardı onu denedim olmadı. Umudu yitirdim lars izledim yasuo oynadım olmadı. Kanka çıkamıyorum ama düşemiyorum da. Ne düşecek kadar kötüyüm ne de çıkacak kadar iyiyim. Ama işin saçma yanı her eloda aynı gümüşte oynuyorum aynı platta oynuyorum aynı. Valoranta gelirsek aim konusunda bişey diyemeceğim daha iyi aim olmuyor yani yetenek yoksunuyum sadece oyun bilgisiyle aynı eloda kalıyorum galibaKendini geliştirmek yerine doğal yeteneklerinle ulaşabileceğin en yüksek yere ulaştığın içindir. O elodan çıkmak için çaba göstermek yerine oynayıp belki çıkarım tarzında oynuyorsundur büyük ihtimalle. Zaten insanlar nasıl daha yüksek eloya çıkıyor sorusunu kendine sorduğun zaman ve cevap arıyorsan, kendini geliştirmeye adarsın ve o şekilde gelişirsin. Git yayıncıları izle nasıl oynuyorlar, ne yapıyorlar vb... Hatta onları taklit et.
Önerilerin için teşekkür ederim graves kassadin hecarim diana gibi karakterleri çok denedim fakat bi sonuç alamadım. Odin konusuna gelirsek bende şans yok odin alınca adamlar vandalla kafama 1 atıyolar o yüzden bir şey diyemiyorumŞu an lol burst hasarlara dayalı bir oyun hâlinde. sana tavsiyem suikastçi şampiyonlar oynaman yönünde olacaktır. Özellikle Diana gibi belirsiz hasarı olan şampiyonlar Graves gibi çok kuvvetli koridor itme gücüne sahip olan şampiyonlar oyna derim. Valorant mevzusuna gelecek olursak ben kesinlikle odin oynamanı tavsiye ederim hem savunma hem taarruz yönünde müthiş bir silah üstelik aim bile gerektirmiyorİyi forumlar.
kanka elmas eloda takımdan kaynaklı genellikle çünkü afk ve troll oluyor ama plat eloda karşı takıma smurf geliyor anca adam 40 vurup gidiyortakımdan kaynaklı büyük ithimalle
oynayış tarzını değiştir oynadıgın hero yu veya karakteri değiş takımla girmeye çalış dc den pre ileAgalar bi türlü çözemediğim olayıdır kendisi. Zamanında çok fazla lol oynardım. Gümüş ve plat hesaplarım vardı ayrı ayrı. İki hesapta da stacktım. Ne düşüyodum ne de çıkıyodum. Valoranta geçtim. Plat ve elmas hesap var elimde ikisinde de stack kaldım. Ne düşüyorum ne çıkıyorum. Bu nasıl mümkün olabiliyor anlamıyorum. Hangi eloya geçsem o elonun stackı oluyorum. Var mı çözüm önerisi olan?
yes ı need this for valorant because my aim is not perfect but for league of legends ı need nerfs dude heros are so strongYou need to more practice and consistent![]()