Riot şafak harekatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Majestic
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
main hesap ile kullanıyordum ve süresiz ban yedim bu yazıyı görenler siz siz olun kesinlikle main hesap ile hile kullanmayın hesabım doluydu herşeyim çöp oldum cok üzgünüm ama yapacak birşey yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
artık lazy ban süresi 2 güne inmiştir bilginize

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
main hesap ile kullanıyordum ve süresiz ban yedim bu yazıyı görenler siz siz olun kesinlikle main hesap ile hile kullanmayın hesabım doluydu herşeyim çöp oldum cok üzgünüm ama yapacak birşey yok
dostum kas 0 dan bi hesap temizinden

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
herkes aldı bır tabak bırde dun kaptanın yaıyınında bırsıı diamond bırdi kaptanın takımdaydı ( thaldrinlol ) adam ashe oynuyordu gelen butun skıllerı dodgelyınce klıp alnıınp tekrar tekrar ıncenıp rapor edıldı bıraz da bu yuzden olmuş olabılır

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
herkes aldı bır tabak bırde dun kaptanın yaıyınında bırsıı diamond bırdi kaptanın takımdaydı ( thaldrinlol ) adam ashe oynuyordu gelen butun skıllerı dodgelyınce klıp alnıınp tekrar tekrar ıncenıp rapor edıldı bıraz da bu yuzden olmuş olabılır
bence hile seçkin üyelere olması lazım kullanıcısı bol olmazdı onaylı üye olunca gelen geçen hile açar tabiki

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kanka nasıl bir anda oldu böyle onu anlamış değilim allahtan smurf hesap gitti :D

Aynen benim de o sekil smurf car gitti main cha 700 lp gm 248 lp car kasmıstım yalan oldu üzüldügüm sey zamanım cha olsaydı keske .d

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence hile seçkin üyelere olması lazım kullanıcısı bol olmazdı onaylı üye olunca gelen geçen hile açar tabiki
adamlar onada yorum kasar degısen bır sey yok ama dedıgın gıbı yetklı arkadaslar bununla ılgılı bır guncelleme yaparsa daha guzel olur dıye umuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hope it will subside in a while

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...