Çözüldü Riot Vanguard hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
riot vanguardı kapatıp herhangi bir başka oyunda hile açarsam valorantta ban yermiyim?

Çözüm
Evet yiyebilirsin. CS:GO için indirdiğim SpinBot hilesi yüzünden VanGuard tarafından ban yedim. Eğer sadece MemoryHackers’in Hile’lerini kullanacaksan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama ban yiyebilirsin. “Yersin, Yemezsin” şeklinde konuşanlara da inanma.
Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
valo için geçerli bro o diğer oyunlarda işe yaramaz gönlün rahat olsun iyi forumlar

*El Chapo

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Evet yiyebilirsin. CS:GO için indirdiğim SpinBot hilesi yüzünden VanGuard tarafından ban yedim. Eğer sadece MemoryHackers’in Hile’lerini kullanacaksan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama ban yiyebilirsin. “Yersin, Yemezsin” şeklinde konuşanlara da inanma.

Çözüm
Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bro vanguard valo nun anti hile koruması başka bi oyuna etkisi yok olamazda zaten olsa şimdiye ban yerdım

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Riot Vanguard AC programı sisteminizde tespit ettiği 3. parti zararlı yazılım, cr4ck, hile vb. şeyleri tespit edip ban atma ihtimalini içeriyor. Bu yüzden herhangi bir hile kullanacaksanız Riot Vanguard kapatıp kullanın garanti olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...