Süper Üye
aynı fikirdeyim üstad. oyunun adı ne olacak bilen var mıDediğin gibi bana da aceleci bir iş gibi geldi. Hani riot koca firma loldür valodur wild rifttir gayet güzel oyunları var fakat mmo için bu kadar kısa süre vermeleri biraz garip geldi umarım sistem yeter ve keyifli bir oyun olur
hocam biraz araştırma yapalım. MMO oyun ne demek onu da söyleyebilir misiniz. MMO var MMORG falan var anlamıyorum da pekRiot yaparsa tutar, tutmama imkanı yok. Fakat ben öyle bir proje duymadım.
çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi varmıyapıyorlar kesin bilgi arkadaşlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
not kaynak belirtmek yasaksa kusura bakmayın
valla hocam 2022 çıkacak deniyor da yani çıkarsa haberimiz olur zaten. ama bu kadar acele olması tuhaf yani 2022 de 2025 falan olsa dicem hakkını vericekler amaBir tane yapmıslardı yanılmıyorsam adını unuttum tekrar yapacaklarına dair duyum almıstım
Boşverin siz riotu lost ark cıkıyor 11 şubatta onu bekliyorumvalla hocam 2022 çıkacak deniyor da yani çıkarsa haberimiz olur zaten. ama bu kadar acele olması tuhaf yani 2022 de 2025 falan olsa dicem hakkını vericekler ama
valorant mobil gelicekmiş sanırımMMO oyunu yaptığı hakkında bir şey duydum da Sizce yapması iyi mi ? Tutar mı sonuçta valorant yeni daha sayılır hani
yapıyor mu yapıyorsa yorumlarınız nedir ismi nedir görüşleriniz nedir ???
Merakla cevaplarınızı beklemekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?