Rise Online Doluş baba içeri doluş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Knight yapımcıları ve firması yapıyor bu oyunu :D ne bekliyorsun knk p2w olmaz diyorsun xD

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bildiğin Knıght online bu :) video başında unreal technology yazısını gördüm sanırım oyun alt yapısında ki motoru değiştirmişler el morad olsun diğer haritalar olsun sanırım çok da değişikliğe gitmemişler birde isim değişikliği. Adamın minor basarak gitmesi tabi ki eskiyi gözümde canlandırdı :) p2w sisteminden ziyade oyunda yine sanırım kendimiz para kasabilicez item basmak ile olsun bölge alıp koxp (eskiden msn koxp vardı :( ) ile olsun yine slotlar dolucakdır. eski oyuncularını çekerse bu oyun tadından yenmez. Slotlarda ks atılmasını "aga party pls" denmesini gerçekten özledim. o zamanlar ortamda dostlukta beraber sabahlamak da çok güzeldi. Kulaklığı baş ucuma koyup okçunun ok attarak onun sesinde uyuduğum zamanlar ok sesi keslince hemen kalkıp bakmalar falan... Güzeldi..
evet anılarımız depreşti umutlarımızda öyle bakalım açılışta bunları görebilecekmiyiz

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
konu başlığı yanlış yazmışsın galiba knight online türkiye versiyonu yazsaydın daha iyi olacaktı bak bunu yazıyorum oyun çıktıktan sonra 1-2 ay sonra oyun türkler tarafından oynanmaya başladığında p2w olmaya yavaş yavaş başlayıp zulu gibi olacak yanı büyük ihtimalle zulu gibi p2w seviyesine çıkacak

sorulduğundada yok alt yapı hizmetleri için yok bilmem bu şey için mecbur yaptık bilmem ne yaptık diye geçiştirecekler

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
efeketler çok benziyor

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
oyun gerçektende çok iyi harika tasarlanmış çıktığı gibi damgasını vurucağına eminim bende bekliyorum

I Love MH
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
offline or online game ?
pc version game ?

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bu oyuna deli gibi bayıldım bi an önce çıksın ya

Üye
6 HİZMET YILI
çok güzel ince düşünerek tasarlanmış ben çok beğendim mob olsun haritalar olsun karakter ve skiller olsun hoşuma gitti ne çok abartı ne çok sade olmuş. ben başlarım p2w olmazsa tabi ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...